Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Fotofair 2020 op 26 en 27 september

zondag 21 juni 2020, 14:28 door | 4.376x gelezen | 0 reacties

Ondanks de lastige coronatijden waarin we ons bevinden, heeft de organisatie van de Fotofair niet stilgezeten. Op 6 juni is de ticketshop weer geopend en kun je inschrijven voor het al eerder naar 26 en 27 september verplaatste evenement op Landgoed Duynewater. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar, niet aan de kassa.

Fotofair 2020 1


Corona-maatregelen


Het festivalterrein beschikt over twee ingangen zodat de in- en uitloop beter kan worden verdeeld en de 1,5 meter-regels goed kunnen worden opgevolgd. Verder worden de sanitaire voorzieningen vaker schoongemaakt. Als het drukker wordt gaan ze ervan uit dat mensen op gepaste afstand wachten en afstand blijven houden van elkaar.

Goodiebags worden niet meer uitgereikt, maar kun je zelf pakken bij de ingang en bij de Nikon-stand. Mondkapjes zijn niet verplicht, maar kun je op vrijwillige basis dragen. Je zult ze dan wel zelf moeten meebrengen.

Verder rijdt er geen openbaar vervoer naar het evenementen terrein. Als je op de dag van je bezoek ziek of verkouden bent kun je dit melden bij de organisatie en thuis blijven. Je krijgt dan een tegoed voor de Fotofair editie van 2021.

Op het terrein zijn verschillende horeca-punten. Ook hier zal rekening gehouden worden met 1,5 meter-maatregelen. Als je geboekt hebt voor twee personen, kun je bij elkaar blijven. Ook families van maximaal vier personen kunnen samen terecht. De rest wordt geacht elkaar zoveel mogelijk de ruimte geven.

Fotofair 2020 2


Lezingen en Fotomomenten


Er zijn verschillende Fotomomenten tijdens het festival, waarbij je zelf kunt fotograferen op het Fotofair-terrein. Neem dus zeker je eigen camera mee. Hanteer natuurlijk gepaste afstand tussen zowel de modellen als je mede-fotografen.

Daarnaast vinden er educatieve lezingen plaats. De lezingen zijn altijd onder voorbehoud en gaan alleen door als er voldoende bezoekers toegelaten kunnen worden. De lezingen duren tussen de 30 en 45 minuten.

Workshops en masterclasses


Verspreid over het terrein worden diverse workshops en masterclasses gegeven, voor ieder wat wils en de onderwerpen zijn divers. Van landschaps-, tot wildlife-, portret- en flitsfotografie.

Ook Photofacts Academy zal hierbij vertegenwoordigd zijn. Elja Trum zal in totaal vier workshops Portret en Strobist in lezingvorm verzorgen op zowel 26 als 27 september.

De groepsgrootte van de workshops is kleiner dan anders, zodat ook hier de 1,5 meter-regels kunnen worden gehanteerd. Sommige workshops duren daardoor wat langer, om zo iedere deelnemer genoeg tijd te geven om te fotograferen. Kijk op de Fotofair website voor meer informatie!

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.059 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord