Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Fotofestival Epe 2014: zaterdag 17 mei

zondag 6 april 2014, 23:39 door | 5.213x gelezen | 0 reacties

Op zaterdag 17 mei wordt voor de derde maal Fotofestival Epe gehouden. Dit evenement georganiseerd door fotografe (en Photofacts Blogger) Liesbeth van Asselt vindt plaats in Kasteel Cannenburch te Vaassen. De gehele dag worden er verschillende workshops gehouden.

Zo kun je workshops volgen over fotografie met je mobieltje, landschapsfotografie, strobistfotografie, high-speed fotografie, bruidsfotografie, straatfotografie, kinderfotografie, sportfotografie, reisfotografie en nog veel meer. Het volledige programma is te vinden op de site.

Ook op het festivalterrein is steeds wat te doen. Je komt modellen gekleed in Jane Austin stijl tegen, en er spelen muzikanten die zich graag laten fotograferen. Er treedt een dansgroep op, er is een vuurspuwer en de cateraar verzorgt Live Cooking in het lunchcafé! Genoeg te doen en te beleven dus voor iedere fotografieliefhebber. Voor de beginnende of gevorderde vrijetijdsfotograaf èn voor de professional.

Owhja, en zelf geef ik ook een workshop. Een workshop bolpanoramafotografie. Zelf noem ik het meestal 360 graden fotografie, maar wellicht is een bolpanorama wel een duidelijker naam. Mijn workshop bestaat uit een theorie en een praktijkgedeelte en zorgt er in elk geval voor dat ik zelf maar weinig tijd over heb om ook een workshop te volgen die dag..

Een impressie van de vorige editie van Fotofestival Epe vind je in onderstaande video.


Deelname aan Fotofestival Epe kost 29,95 euro. Je kunt hiervoor deelnemen aan twee workshops en toegang tot het kasteel is uiteraard inbegrepen. Het aantal tickets is beperkt, je kunt je via de website direct inschrijven.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
De Portretbijbel door Elja Trum

Ook interessant

Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.189 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord