Elja Trum

Fotografie in Beeld; evenement voor fotografen op 19 november

dinsdag 8 november 2016, 09:09 door | 3.223x gelezen | 0 reacties

Op zaterdag 19 november 2016 vindt de tweede editie van Fotografie in Beeld plaats in de Loads in Krommenie. De Loads is een mooie urbex omgeving met veel gave graffiti waar je als fotograaf sowieso al leuk aan de slag kunt.

Fotografie in Beeld


Luister onder het genot van een hapje en een drankje naar inspirerende verhalen van onder andere Brett Florens en Richard Terborg. Volg een workshop van Aad Sommeling of bekijk de Hi-Sync demonstraties van Geert Langelaan.

Naast diverse fotografie presentaties, workshops en demonstraties is er een art-galerie, zijn er live graffiti shows, diverse fotografiemerken, foodtrucks, muziek en veel meer. Er zijn verschillende, volledig ingerichte ruimtes waar fotografen naar hartenlust kunnen fotograferen.

Op de beurs vind je ook stands van onder andere Eizo, Elinchrom, FotoFlits, Nikon, Olympus, Sunbounce en Xpozer. Neem wel een jas mee, want er is geen verwarming in de hallen.

Entree voor Fotografie in Beeld @de Loads is helemaal gratis. Als je zeker wilt zijn van een plaatsje bij een workshop moet je jezelf van te voren even inschrijven. Er zijn zowel gratis als betaalde sessies die je kunt bijwonen.


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.319 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord