Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Gratis Apple Pro Series Seminar te Amsterdam

zondag 10 februari 2008, 20:02 door | 6.618x gelezen | 0 reacties

Van Canon ontving ik het bericht dat er aanstaande dinsdag een gratis seminair wordt gegeven in Amsterdam door Apple. Er zijn verschillende Pro Series-seminars die allemaal een uur duren. Zo wordt je als fotograaf wegwijs gemaakt in onder andere Apple Aperture. De dag is niet alleen gericht op fotografen, maar ook op video- en audioproducties.

De dag begint om half tien 's ochtends en eindigt om vier uur. Voor fotografen zal de fotografie praktijktraining om 13:00 uur en de fotomasterclass om 14:00 uur het meest interessant zijn, lijkt me. Wat ik ervan begrijp wordt de informatie in het Engels gegeven. Handig om te weten wanneer je daar niet zo vloeiend in bent.

Gratis inschrijven kan direct. Ik weet niet of er nog veel plaats is. Het bericht kwam natuurlijk niet voor niks van Canon; zij zullen ook aanwezig zijn met hun producten. Aanstaande dinsdag 12 februari 2008 in de Heineken Music Hall te Amsterdam.

Mocht er iemand gaan, laat even weten hoe het geweest is. Zelf zal ik er in elk geval niet bij zijn, maar ik ben natuurlijk wel benieuwd of ik wat gemist heb.

Apple Pro Series Seminar

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.187 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord