Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Nature Talks Photo Festival 2019

dinsdag 22 oktober 2019, 15:15 door | 2.768x gelezen | 0 reacties

Het was een behoorlijke puzzel, maar de organisatie van het Nature Talks Photo Festival heeft weer een goed gevuld programma kunnen samenstellen. Zowel op de zaterdag als op de zondag hebben ze weer een aantal topsprekers weten te strikken.

Wat te denken van Christian Ziegler, Sandesh Kadur en Tony Wu? Deze National Geographic toppers bieden je een kijkje in de hoogste boomtoppen van de Braziliaanse jungle tot het onderwaterleven in de diepste oceanen.

Nature talks photo festival 2019


Naast deze wereldberoemde fotografen wordt ook een podium geboden aan nieuw of jong talent. Zo zal Wenche Dahle aanwezig zijn, een artistieke Noorse dame die verrassend beeld maakt waar je naar blijft kijken!

Bomvol basisprogramma


Niet alleen het hoofdprogramma met alle internationale toppers biedt je weer keuzestress... Ook het basisprogramma zit weer bomvol prachtige verhalen. Zo neemt fotograaf/reisleider Peter van der Veen je mee op zijn zoektocht naar het grootste oerschaap van de wereld: de Muskusos!

Met sledehonden door weidse witte landschappen en slapend in een tent bij -26 graden Celsius, de temperatuur in de zaal zal er niet hoger op worden.
Ook mag Rob Blanken weer worden verwelkomd. Nu hij tijd genoeg heeft om bijna fulltime met fotografie bezig te zijn lijkt hij productiever dan ooit.

Keer op keer pakt hij prijzen of eervolle vermeldingen bij internationale fotowedstrijden en tijdens het festival komt hij laten zien dat dat niet voor niets is!

Nature talks photo festival 2019


Korting op Masterclasses


Natuurlijk kun je op het festival heerlijk onderuit zakken en je laten wegdrijven op de oogstrelende beelden die je worden voorgeschoteld. Maar er wordt zo veel meer geboden...

Prijzen nature talks 2019

Prijzen verschillende onderdelen Nature Talks festival

Zo kun je ook een masterclass boeken bij een van de sprekers. Dit jaar worden door vier verschillende fotografen masterclasses gegeven, over diverse onderwerpen en allemaal in het Nederlands. Als je een masterclass boekt in combinatie met een weekendticket krijg je bovendien een leuke korting!

Kortingscode


Ook via Photofacts kun je een leuke 10% korting ontvangen. Gebruik hiervoor tijdens het afrekenen de kortingscode 'photofactstalks19'.

Masterclasses Nature Talks Photo Festival


Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.059 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord