Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Nature Talks Photo Festival: beurs voor natuurfotografen

zondag 23 oktober 2016, 20:40 door | 4.651x gelezen | 2 reacties

Over een kleine drie weken (op zaterdag 12 en zondag 13 november 2016) wordt er in Ede een nieuw evenement voor natuurfotografen gehouden: het Nature Talks Photo Festival 2016. Een tweedaags fotofestival met nationale- en internationale top-fotografen.

Nature talks 720x300


Bekende Nederlandse en internationale natuurfotografen geven op het evenement lezingen. Ook kun je films bekijken in de filmzaal (De Nieuwe Wildernis, Holland-Natuur in de Delta, de Vogelwachter, et cetera) waarna je vragen kunt stellen aan de de filmmakers.

Ook kun je workshops (clinics) volgen en exposities bekijken. Natuurlijk is er ook een flinke beursvloer aanwezig waar je de nieuwe apparatuur kunt bekijken (en aanschaffen), vaak met korting.

Aan het eind van de beurs kun je (optioneel) ook het fotografencafé bezoeken of mee-eten met het Nature Talks Diner. Tijdens dit buffet kun je aanschuiven bij andere bezoekers of bij sprekers die ook op de beurs aanwezig zijn.

Locatie


Het evenement wordt gehouden in de Reehorst in Ede. ReeHorst ligt in Ede, centraal in Nederland. Op 250 meter afstand van treinstation Ede-Wageningen en op 5 minuten rijden vanaf de A12 en de A30.

Prijs


Een basisticket kost 15 euro. Daarmee krijg je toegang tot alle activiteiten die er zijn op Nature Talks, behalve het hoofdprogramma in de grote Schouwburg. Je kunt dus wel naar meer dan 30 verschillende lezingen, de filmzaal bezoeken, een kijkje nemen op de beursvloer en nog veel meer. Alle activiteiten zijn vrij toegankelijk met een basisticket, maar vol is vol.

Hoofdprogramma
De kaarten voor het hoofdprogramma zijn of een dagticket (49 euro) of een weekendticket (85 euro). Wil je het hoofdprogramma in de Schouwburg bezoeken, koop dan een dag- of weekendticket. Met een dag- of weekendticket kan je tevens een dinerticket bestellen voor de zaterdagavond. Bij dit diner zijn alle sprekers en filmmakers van het festival aanwezig.

Met het een ticket voor het hoofdprogramma heb je sowieso toegang tot alle activiteiten op Nature Talks festival en zeker tot het hoofdprogramma met alle toppers zoals Steve Winter, Brian Skerry, Sergey Gorshkov, Will Burrard Lucas, Ole Jørgen Liodden, David Maitland, Jari Peltomäki, Jan Vermeer, David Pattyn, Han Bouwmeester, Adri de Visser en veel meer!

» Bestel hier je ticket

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

  1. Rudy Langstraat
    Rudy Langstraat schreef op dinsdag 25 oktober 2016 om 17:42  | reageer

    Lijk me leuk maar... Misschien zie ik iets over het hoofd... Ik mis eigenlijk wat meer detail informatie. Welke activiteiten zijn dat dan precies? Waar gaan de lezingen over? Wat is de inhoud van het hoofdprogramma.

  2. Lesley
    Lesley schreef op woensdag 26 oktober 2016 om 15:48  | reageer

    Hoi Rudy, het is ook heel leuk. Maar met 60 lezingen, 12 natuurfilms, exposities, fotobeurs, fotografencafé, uitreiking fotowedstrijd e.a. is het lastig om hier de diepte in te gaan. Ik raad je aan om te kijken op www.naturetalks.nl hier kan je zien wie welke lezingen geeft en wat er nog meer is te doen in het hoofd of basisprogramma.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.032 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord