Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Nieuwe datum PiXperience WOWscapes: 24 oktober

dinsdag 31 maart 2020, 17:17 door | 3.133x gelezen | 0 reacties

Er is een nieuwe datum gepland voor PiXperience WOWscapes, namelijk: zaterdag 24 oktober 2020. PiXperience vindt plaats bij congrescentrum Hart van Holland in Nijkerk, normaal gesproken tegelijkertijd met de Professional Imaging beurs, die nu verplaatst is naar 2021.

PiXperience WOWscapes staat helemaal in het teken van landschapsfotografie. De beste Nederlandse en Vlaamse landschapsfotografen vertellen over hun manier van werken en delen hun 'geheimen' met jou!

Pixperience 2020


WOWscapes


Seascapes, woodscapes, nightscapes, wheatherscapes, creascapes: elke vorm van landschapsfotografie komt aan bod onder de noemer WOWscapes!

Met een dagticket heb je toegang tot het WOWscapes Inspiration én het WOWscapes Academy programma. Uit de verschillende presentaties stel je je eigen voorkeursprogramma samen.

Programma en ticket


Klik hier voor meer informatie over het programma van PiXperience WOWscapes en klik hier om je ticket te boeken voor PiXperience WOWscapes.

In verband met het verplaatsen van PiXperience naar een andere datum in wegens het Corona-virus zullen er kleine wijzigingen in het programma plaatsvinden. Deze vind je binnenkort ook terug op hun website.

Boeken wowscapes woodscapes


Boeken WOWscapes en Woodscapes


Er zijn twee nieuwe boeken uitgeven die eigenlijk op de beurs gelanceerd zouden worden. Dit zijn WOWscapes en Woodscapes. Deze twee boeken gaan we binnenkort reviewen, maar ze zien er nu al zeer veelbelovend uit!

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.138 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord