Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Photokina in 2019 geannuleerd en uitgesteld tot mei 2020

dinsdag 4 december 2018, 18:36 door | 3.882x gelezen | 0 reacties

De volgende editie van Photokina, die gepland stond voor mei 2019, wordt met een jaar uitgesteld naar mei 2020. Koelnmesse, organisator van de fotografiebeurs in het Duitse Keulen, heeft dit laten weten.

Dit zal een beetje een schok zijn, vooral voor al die mensen die besloten hebben om Photokina dit jaar over te slaan om de volgende geplande Photokina bij te wonen in mei 2019.

Photokina 2019 cancelled


Koelnmesse en het Deutsche Gesellschaft für Photographie, een belangrijke sponsor van het evenement, hebben dit gezamenlijk besloten. De plannen voor het jaarlijks in plaats van tweejaarlijks organiseren van de beurs waren toch wat te ambitieus.

De reden om Photokina 2019 in mei te willen organiseren was om uit het vaarwater van de IFA (ook in Berlijn in september) te blijven.

In plaats daarvan zal de nieuwe jaarlijkse showcyclus in 2020 beginnen - velen suggereerden al dat ze dit al vanaf het begin hadden moeten doen. De volgende Photokina (die dus niet doorgaat) was oorspronkelijk gepland van woensdag 8 tot 11 mei 2019.

Door de start van de jaarlijkse frequentie van Photokina met één jaar uit te stellen, willen we alle deelnemers de kans geven om hun nieuwe concepten verder te ontwikkelen én om nieuwe doelgroepen onder exposanten en bezoekers aan te boren zegt de organisatie er zelf over in het persbericht.

Photokina 2018, in september, trok zo'n 180.000 bezoekers uit 127 landen. De volgende beurs zal nu doorgaan van woensdag 27 tot zaterdag 30 mei 2020.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.048 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord