Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michael van Helden

Photokina; 's werelds grootste fotografiebeurs om de hoek

dinsdag 13 september 2016, 09:18 door | 5.801x gelezen | 1 reactie

Volgende week start de Photokina weer. 's Werelds grootste fotografiebeurs. Leuk om een bezoek aan te brengen en het is relatief dichtbij: in Keulen. De beurs is erg groot, dus het is slim om van te voren alvast te bepalen wat je wilt zien.

Afhankelijk van waar je woont in Nederland is Keulen goed te bereiken. Het ligt slechts een uurtje rijden over de grens in Duitsland. Voor mij, vanuit Nijmegen, duurt de rit ongeveer anderhalf uur.


Naast dat je op de beurs de allernieuwste gear kunt proberen is er ook van alles te doen. Niet alleen op de beursvloer, maar ook in Keulen zelf.

Als je van plan bent te gaan kun je het beste van te voren online tickets bestellen. Bestel je voor 20 september, dan betaal je fors minder dan daarna. Het goedkoopste ga je overigens op zaterdag 24 of zondag 25 september. Je betaald dan 12 euro wanneer je vooraf besteld.

» Tickets bestellen

Lukt het je niet om te gaan, dan kun je ook de livestream voor thuisblijvers volgen. Hier is het complete uitzendschema te zien. Vanaf de start van Photokina wordt er uitgezonden op: www.adobe.com/go/photokinalive.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michael van Helden

Over de auteur

Michael is, samen met Elja, mede oprichter van Rentpro en Photofacts. Als amateurfotograaf richt hij zich op portret-, flits- en reisfotografie. Michael is vader van Louise.

1 reactie

  1. harry
    harry schreef op dinsdag 13 september 2016 om 17:01  | reageer

    Is werkelijk imposant, daar in Keulen. Doe dit al bijna 40 jr. Altijd zeer druk; kost veel moeite en geduld om gedaan te krijgen wat je je voorneemt!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.032 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord