Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

PiXperience macro editie op 1 maart

woensdag 15 januari 2014, 23:54 door | 4.480x gelezen | 0 reacties

Op 1 maart 2014 vindt de speciale macro editie van de PiXperience plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Een hele dag inspirerende en praktische lezingen, presentaties en seminars rondom het thema macrofotografie. De Macro PiXperience is een veelzijdig natuurfotografie evenement voor iedereen met passie voor natuur- en macrofotografie.

Het evenement wordt georganiseerd door Nederpix en Birdpix. De Macro PiXperience is kleinschaliger van opzet dan de gewone PiXperience en zoals de aanduiding Macro doet vermoeden gaat het bij deze speciale editie alleen over macrofotografie. Er is keuze uit meerdere parallelle programma's over allerlei aspecten van macrofotografie. Als bezoeker kun je zelf jouw gewenste programma samenstellen.

Fotografen als Misja Smits, Paul van Hoof, Leon Baas en Paul Klaver geven lezingen. Ook worden er (in kleinere zalen) seminars te geven door Johan van de Watering, Bart Stornebrink, Joris van Alphen, Arjen Drost, Jeroen Stel en diverse andere fotografen.

Pixperience marco 2014

De Macro PiXperience vindt plaats in het Amsterdamse Pakhuis de Zwijger van 9:30 tot 17:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 30 euro (voor leden met Pixpas en zonder lunch). Op het moment van schrijven waren er nog 179 plaatsen beschikbaar.

Kijk op pixperience.org voor meer informatie.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.082 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord