Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

PiXperience 2013; evenement voor natuurfotografen

vrijdag 15 februari 2013, 09:57 door | 4.737x gelezen | 0 reacties

Op zaterdag 2 maart zijn alle (wannabee) natuurfotografen welkom bij de PiXperience 2013; een evenement waar je de hele dag praktische workshops kunt volgen op het gebied van natuurfotografie. De locatie is Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Je moet er snel bij zijn, want er zijn nog maar 118 plaatsen beschikbaar.

De vraag die centraal staat tijdens dit evenement is wat de bezoekers er in de praktijk aan hebben en van kunnen leren. Naar aanleiding van vijf parallelle programma's stel je, je eigen programma samen die past bij jouw interesses. Er is keuze uit tientallen lezingen, seminars en presentaties van bekende natuurfotografen en een fotografiebeurs.

Op PiXperience 2013 dat wordt georganiseerd door Birdpix en Nederpix zullen meerdere bekende Nederlandse natuurfotografen aanwezig zijn. Zoals Bas Meelker, Ruben Smit en Jan Vermeer. Ruben Smit won in 2005 de eerste prijs tijdens de BBC Wildlife Photographer wedstrijd in de categorie 'Diergedrag'.

Jan Vermeer is onder andere bekend van zijn boeken Antarctica en Artic, waarmee hij de eerste prijs heeft gewonnen tijdens de International Photo Award. Het seminarprogramma gaat in op onder andere zwart-wit fotografie, gebruik van voorzetfilters, highspeed fotografie, vogelfotografie, macrofotografie en landschapsfotografie.

PiXperience 2013 wordt afgesloten met een bijzonder panelgesprek met vier bekende Nederlandse natuurfotografen rondom de vraag: Hoe ontwikkel je jezelf van een gemiddelde amateur natuurfotograaf tot een fotograaf die de middelmaat ontstijgt en zich weet te onderscheiden in het gigantische aanbod natuurfoto's? Vier professionele Nederlandse prijswinnende natuurfotografen geven hun visie op deze vraag en gaan met elkaar in gesprek onder leiding van wetenschapsjournalist Rob Buiter.

Pixperience site

Vooraf inschrijven is verplicht; er is plek voor maximaal 500 deelnemers. Waarvan er op het moment van schrijven nog 118 beschikbaar waren. Toegangsprijzen lopen vanaf 25 euro tot 42,50 euro. Voor meer info en aanmelden kijk op pixperience.org.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.061 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord