Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Professional Imaging 2014; nieuwe locatie

woensdag 22 januari 2014, 13:55 door | 5.100x gelezen | 1 reactie

De Professional Imaging beurs is elk jaar wel weer de moeite van een bezoekje waard. Dit jaar wordt de beurs gehouden op een nieuwe locatie: De Loods Nijkerk. Grote publiekstrekker is wat mij betreft de fotograaf Joe McNally die in het Adobe theater de hoofdspreker is.

In onderstaande video kondigt Joe McNally zijn komst aan. Dat Nijkerk nog zo'n drie kwartier rijden van Amsterdam ligt (boven Amersfoort) is voor een Amerikaan natuurlijk inderdaad vlak bij Amsterdam.


De nieuwe locatie in Nijkerk biedt ook meer ruimte voor het Adobe theater (de totale oppervlakte is nu twee maal zo groot als voorheen). Bij de vorige edities van de beurs was daar eigenlijk niet genoeg ruimte voor. In de nieuwe opzet is er ruimte voor 400 bezoekers. Naast Adobe zijn er ook veel andere bekende merken aanwezig, zoals Canon, Nikon, Wacom, Epson, Pentax, Sigma, Leica, Olympus, Oypo, Kamera Express, Eizo, Sony, Fujifilm en nog veel meer..

Behalve Joe McNally is ook Jimmy Nelson aanwezig, waar wij kort geleden nog over schreven, voor een lezing. Twee overige sprekers worden binnenkort bekend gemaakt.

Ook de dagen waarop de beurs wordt gehouden zijn aangepast, voor het eerst is de beurs nu ook open op zaterdag (in plaats van dinsdag). Zaterdag 29, zondag 30 en maandag 31 maart 2014 ben je tussen 10:00 en 17:00 uur welkom. Toegang is gratis, maar je moet je wel vooraf even inschrijven.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Daan
    Profiel Daan schreef op woensdag 22 januari 2014 om 14:26  | reageer

    Dank voor de herinnering. Was het al weer helemaal vergeten. Heb me net aangemeld.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.156 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord