Elja Trum

Professional Imaging 2017 op 18, 19 en 20 maart (nu nog korting)

dinsdag 10 januari 2017, 23:46 door | 2,405x gelezen | 0 reacties

Op zaterdag 18, zondag 19 en maandag 20 maart wordt in De Loods te Nijkerk weer de Professional Imaging beurs gehouden. Absoluut een beurs die een bezoekje waard is. Tijdens de EarlyBird verkoop tot eind januari kun je jouw tickets met korting aanschaffen.

De Professional Imaging wordt al voor de 18de keer gehouden dit jaar. Je kunt er altijd de nieuwste apparatuur uitproberen op de vele stands, maar je kunt er ook interessante workshops volgen.

Dit jaar zijn onder andere Frank Doorhof, Joao Carlos, Kristina Sherk, Glyn Dewis, New Day Studio en Jon Hernandez van de partij voor lezingen. Er komt nog meer, maar dit is tot dusver bekend gemaakt.


Ook Photofacts is weer aanwezig met een stand van Photofacts Academy. Je bent ook van harte welkom even een praatje te komen maken.

Deze maand met korting


Tot en met 31 januari 2017 kun je tickets bestellen met korting. Je betaalt dan geen 10 euro, maar 7,50 euro voor een dag lang toegang tot de beurs. Op een passe-partout kaart die geldig is op alle drie de dagen kun je 5 euro besparen (15 in plaats van 20 euro).

Nu je ticket bestellen

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts en auteur van een boek over zwart-wit fotografie. Hij is fulltime actief met Photofacts, Photofacts Academy en Teslafan. Elja's foto's vind je op Instagram, hij is getrouwd met Sara en vader van Mika en Vera.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door

CameraTools

Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

47.833 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

47.833 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.