Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Professional Imaging 2018 nu nog met korting

zaterdag 20 januari 2018, 14:41 door | 4.444x gelezen | 1 reactie

Ben je van plan om op 24, 25 of 26 maart 2018 naar Professional Imaging in het Hart van Holland te Nijkerk te gaan? Dan kun je tot eind januari kaarten kopen met korting. Natuurlijk zijn wij ook dit jaar weer van de partij.

Ieder jaar weer bewijst de Professional Imaging dat fotografie nog altijd springlevend is. Een frisse beurs met een groot aanbod exposanten, sprekers en ruim 9.500 bezoekers waardoor ze zich ontpoppen tot de Photokina van de Benelux.

Professional Imaging 2018


Prijzen


De EarlyBird prijs loopt nog tot en met 31 januari 2018. Je betaalt dan 7,50 euro per persoon voor een dagticket. Een passe-partout voor drie dagen kost 15 euro per persoon.

Schrijf je na 1 februari in, dan kost een dagticket 10 euro per persoon. Een passe-partout voor drie dagen kost dan 20 euro.

Genoemde prijzen zijn inclusief parkeerkosten, behandelingskosten, pendelbus van NS station Nijkerk/ De Loods vise versa of veraf gelegen parkeerplaats / De Loods vise versa én BTW.

Inschrijven kun je via de Professional Imaging site.

Combinatie met Info Europa


In samenwerking met Professional Imaging organiseert Info Europa op maandag 26 maart hun Member Day business event. Info Europa is binnen de Benelux de coöperatieve inkoopvereniging voor de Foto/video specialist.

Twee maal per jaar organiseert Info Europa voor hun leden een Member Day. Dit is het moment waarop Fotospecialisten uit heel de Benelux hun con-collega's en leveranciers uit de branche ontmoeten.

Omdat beide evenementen dezelfde ingrediënten en sfeer hebben is er besloten deze te combineren. De perfecte combinatie, volgens Info Europa. Het Member Day business event zal plaatsvinden in de Passe-partout zaal in Hart van Holland.

Gemmy Woud spreker


Gemmy Woud – Binnendijk is nu als eerste spreker voor het Adobe Theater bekend. In de fotografie combineert Gemmy haar ervaring als schilder en edelsmid, haar kennis van stoffen en creativiteit om een beeld te creëren.

Foto: Gemmy Woud


Kenmerkend voor haar werkwijze is - kijkend naar het licht - het versterken van de contrasten tussen schaduw en licht om in beelden diepte te creëren. Gecombineerd met de fascinatie voor mensen, dieren, sfeer en een sterke creatieve energie maakt ze hedendaagse portretten in het licht van het verleden.

Chris Stenger


Chris Stenger laat zijn fotografie (adembenemende schoonheid van woeste landschappen, wilde dieren en vreemde culturen) in zorgvuldig samengestelde live multimediapresentaties zien.

Chris Stenger


PIA d'Or Talent Award 2017/2018


Op initiatief van Professional Imaging is in samenwerking met Master Photographers Network (MPN) en Studio34x een nieuwe beeldwedstrijd geïntroduceerd. Het thema van deze wedstrijd is “RESPECT”.

Het doel van deze wedstrijd is om onbekende getalenteerde fotografen, professioneel of niet professioneel, jong of oud, uit te dagen mee te doen aan deze wedstrijd. De prijswinnende beelden worden door middel van een expositie onder de aandacht gebracht van de bezoekers op P.I.!

Pia d'Or talent award


Deelname is gratis en je ontvangt na het inzenden van je beeld een gratis toegangsticket ter waarde van 10 euro voor bezoek aan Professional Imaging 2018. Het uploaden van de beelden is mogelijk vanaf 22 november 2017 tot en met 31 januari 2018.

Inschrijven


Wacht niet te lang met inschrijven voor dit veelbelovende programma en pik de Earlybird korting mee voor het eind van deze maand!

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

1 reactie

  1. Hans Hebbink
    Profiel Hans Hebbink schreef op donderdag 25 januari 2018 om 12:53  | reageer

    Ik ga als fotograaf graag naar deze beurs. Het is overzichtelijk en goed te doen in een dag. Ik vind de standhouders professioneel en hulpvaardig. En de lezingen zijn vaak interessant, hopelijk komt Glyn Dewis weer!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.152 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord