Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Thomas Dral

Professional Imaging 2013

donderdag 31 januari 2013, 22:40 door | 6.628x gelezen | 4 reacties

Van zondag 14 tot en met dinsdag 17 april 2013 wordt de Professional Imaging beurs gehouden. Het is dit jaar de veertiende maal dat dit evenement georganiseerd wordt. De beurs is ook dit jaar weer gratis te bezoeken in het NBC te Nieuwegein en is alle dagen geopend van 10:30 tot 17:00 uur en op maandag tot 21:00 uur

De Professional Imaging beurs richt zich op onder andere de professionele fotobranche, prepress-ondernemingen, AV- en printbedrijven. Er zullen allerlei seminars te volgen zijn, welke seminars dit zullen zijn is op dit moment nog niet bekend maar dit zal zeker de komende tijd bekend gemaakt gaan worden. De afgelopen jaren waren er seminars van onder andere Scott Kelby en Matt Kloskowski.

Een aantal bekende namen van exposanten zijn Adobe, Asukabook, Canon, Camex, Epson, Eizo, Oypo, Profotonet en Wacom. Een volledige lijst is hier te vinden. Je kunt je nu al inschrijven via de voorinschrijving, je ontvangt dan je e-ticket alvast in de e-mail. Hieronder een korte impressie van de Professional Imaging 2012.


Zelf zal ik waarschijnlijk zondag aanwezig zijn, de Professional Imaging is ook een mooi moment om met collega fotografen af te spreken en elkaar daar te ontmoeten om bij te praten.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Thomas Dral

Over de auteur

Thomas is oprichter van Dral Dynamic Design, en is in de afgelopen jaren veel meer met fotografie gaan doen. Naast fotografie is Thomas op zoek naar een nieuwe baan. Thomas kun je ook vinden op Twitter. Daarnaast is Thomas Community Manger & Penningmeester bij de Urban Photo Collective.

4 reacties

 1. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op vrijdag 1 februari 2013 om 08:26  | reageer

  Altijd een leuke beurs!
  Ik ben ook zeker van plan te gaan, ik wacht nog even op meer bekendheid over het programma voordat ik de keuze voor een bepaalde dag maak.

 2. Peter van Veen
  Profiel  Peter van Veen schreef op vrijdag 1 februari 2013 om 08:47  | reageer

  Vorig jaar ben ik voor het eerst geweest en dat is goed bevallen. De presentatie die Dave Black daar gaf zit nog vers in mijn hoofd. Dit jaar ga ik dus zeker weer! Waarschijnlijk op dinsdag.

 3. Robbie Veldwijk
  Profiel  Robbie Veldwijk schreef op vrijdag 1 februari 2013 om 09:04  | reageer

  Ik ben hier nog nooit geweest maar lees dat het wel interessant is om te gaan begrijp ik ui! Misschien dan toch eens gaan overwegen!

 4. Thomas Dral
  Profiel  Thomas Dral schreef op vrijdag 1 februari 2013 om 16:11  | reageer

  @Elja helemaal mee eens. Ik zal waarschijnlijk de Zondag daar gaan ivm werk. Maar het kan zijn dat daar nog wijzigingen in gaan komen.

  @Peter het is altijd goed om presentaties te volgen zitten vaak hele nuttige tussen. Heb afgelopen jaar wat Adobe presentaties gevolgd die waren ook zeer nuttig, je ziet weer dingen over bijvoorbeeld LightRoom waar je normaal niet zo veel mee doet of wat je met bepaalde functies kunt doen.

  @ Robbie het is zeker een interessante beurs om eens naar toe te gaan, het is niet grootschalig opgezet en de merken zijn over het algemeen goed vertegenwoordigd. Je hebt vaak alle tijd om te kijken en de medewerkers waar nodig te spreken om informatie te vragen. Het is een mooi moment om te netwerken. En het is ook een mooi moment om wat kennis op te doen door de diverse workshops en seminars die er gegeven worden tijdens de PI. Meer informatie omtrent de workshops en seminars wordt binnenkort op de website van PI bekend gemaakt. Houd de website dus in de gaten. Daarnaast vind ik de PI altijd een mooi moment om ook met collega fotografen af te spreken die je niet vaak ziet en spreekt om bij te praten.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.156 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord