Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Reminder: Professional Imaging beurs

zaterdag 21 maart 2015, 14:24 door | 4.845x gelezen | 1 reactie

Volgende week is het zover; de Professional Imaging beurs. Een beurs voor professionals én amateurs. De beurs is gratis te bezoeken en je kunt er workshops volgen van Scott Kelby, Terry White, Frank Doorhof en andere bekende fotografen. Schrijf je snel in, want de beurs is bijna volgeboekt.

Op de registratiepagina is te zien dat er alleen op zaterdag nog plek is en dat het ook daar al behoorlijk druk aan het worden is. Persoonlijk vind ik het altijd een interessante beurs. Naast de workshops kun je ook terecht bij tientallen stands van fotografiegerelateerde bedrijven.

Ik ben er zelf dit jaar ook weer, je vind me op de Photofacts Academy stand in hal 1. Kom vooral even gedag zetten en neem een gratis cheatsheet mee met sneltoetsen voor Lightroom en Photoshop.


De Professional Imaging beurs is te bezoeken op zaterdag 28, zondag 29 en maandag 30 maart 2015. De beursvloer is open vanaf 9:30 tot 17:00 uur. Locatie is De Loods in Nijkerk. Vanwege drukte wordt aangeraden gebruik te maken van openbaar vervoer of om te carpoolen. Voor de parkeerplaatsen geldt dat er een uitrijticket gekocht moet worden.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Brian Dragtstra
    Brian Dragtstra schreef op maandag 23 maart 2015 om 14:34  | reageer

    Inschrijven is helaas al niet meer mogelijk. De beurs is helemaal vol.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.156 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord