Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Scott Kelby spreker op Professional Imaging 2015

woensdag 25 februari 2015, 16:00 door | 5.066x gelezen | 0 reacties

Op zaterdag 28, zondag 29 en maandag 30 maart is weer de jaarlijkse Professional Imaging beurs in Nijkerk. Een interessante beurs die de moeite van het bezoeken zeker waard is. Naast vele stands worden er namelijk ook gratis workshops gegeven. Hoofdspreker dit jaar is Scott Kelby!

Wie is Scott Kelby


Voor wie Scott Kelby niet kent; Scott is de oprichter van KelbyOne, een online leerschool voor fotografen met honderden cursussen. Daarnaast heeft hij tientallen populaire boeken geschreven over fotografie.

Met recht een grote naam dus. Scott zal op zaterdag en zondag een workshop verzorgen in het Adobe theater. Vijf jaar geleden was Kelby ook aanwezig op de Professional Imaging beurs.


Professional Imaging 2015


De Professional Imaging beurs is een jaarlijks evenement voor fotografie professionals Ún enthousiastelingen. Je hoeft zeker geen pro te zijn om een bezoekje te brengen aan deze beurs (die zich oorspronkelijk wel specifiek op de professional richtte).

Naast Scott Kelby kun je ook workshops volgen van Frank Doorhof, Terry White, Bert Monroy, Glyn Dewis, Gerhard Nel, Richard Walch, Kirsty Mitchell en Adri de Visser. Allemaal beoefende beeldkunstenaars die mooie workshops zullen geven.

Onderstaande video geeft een aardige indruk van de Professional Imaging beurs van 2014.


Naast de sprekers zijn er ook veel exposanten aanwezig. Op hun stands kun je hun producten bekijken en kennis maken met de mensen achter de merken. Onder de exposanten onder andere Adobe, Canon, Nikon, Fujifilm, Sony, Olympus, Panasonic, Wacom, Benro, Oypo, Profotonet, Focus, Zoom.nl en nog veel meer bedrijven. Kijk voor het volledige overzicht hier.

Ook wij zijn weer aanwezig met een stand van Photofacts Academy. Op onze stand kun je onder andere Piet Van den Eynde en mij ontmoeten en natuurlijk kun je er al je vragen stellen over Photofacts Academy.

Waar & Wanneer


De Professional Imaging 2015 wordt (voor het tweede jaar) gehouden in De Loods te Nijkerk (onderdeel van 'Hart van Holland'). De beurs duurt drie dagen, van zaterdag 28 maart tot en met maandag 30 maart 2015. De beursvloer gaat elke dag open om 9:30 en sluit weer om 17:00 uur.

De toegang tot de Professional Imaging beurs is gratis. Je moet je wel even vooraf registreren zodat je een ticket ontvangt.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.187 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord