Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Shoot A'DAM 2017; Gratis beurs voor fotografen

dinsdag 21 maart 2017, 20:02 door | 4.923x gelezen | 0 reacties

Op maandag drie april aanstaande wordt al weer de vijfde editie van het event Shoot A'DAM georganiseerd in de fotografische creatieve hot-spot Pakhuis de Zwijger.

Shoot A'DAM is een gratis eendaags evenement voor professionals in de imaging industrie. Het doel is om een informatief, inspirerend en interactief programma te bieden.

Het event wordt sinds het begin gehost door Transcontinenta's merken Broncolor en Hasselblad met medewerking van diverse event partners als de DuPho, Focus, Canon (printers), EIZO, PhotoQ, Klomps & Boor en FotoLabKieke.

Vorig jaar trok dit event overigens ruim duizend professionals.

Shoot Adam

Sfeerimpressie Shoot A'dam 2016

Shoot A'DAM zegt anders te zijn dan de meeste andere fotografische evenementen. Het event is in principe gericht op professionele fotografen, maar ook nog steeds geschikt en interessant voor alle niveaus van beeldmakers.

Volgens de organisatie is het geen beurs met 'saaie' verkoopstands, maar letterlijk een pakhuis vol met live shoots, demonstraties, seminars, workshops en netwerk momenten. Elk ontworpen om te inspireren, te informeren en te activeren.

Een van de belangrijkste onderdelen van shoot A'DAM zijn de diverse live shoots en demonstraties die op het podium in de grote zaal plaatsvinden. Hieronder een sfeerimpressie van shoot A'DAM 2016:


Gedurende de dag zal een breed scala aan fotografische genres zoals fashion, portret en beweging de revue passeren. Met ruim tweehonderdvijftig zitplaatsen moet er altijd wel een plekje zijn om één of meerdere live shoots bij te wonen.

Voor deze vijfde editie zijn het drie internationale fotografen die dit jaar de demonstraties in de grote zaal verzorgen: Henrik Sorensen uit Denemarken, David Sheldrick uit de Engeland en Urs Recher uit Zwitserland.

Meer informatie vind je op de website van Shoot A'dam. Aanmelden voor dit gratis event gaat het snelst via deze pagina.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.188 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord