Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Iris Janssen

Zaterdag 7 maart: PiXperience 2015

zondag 8 februari 2015, 14:45 door | 4.347x gelezen | 0 reacties

Zaterdag 7 maart 2015 is het weer zo ver: Nederpix en Birdpix organiseren dan weer de vijfde editie van PiXperience. PiXperience is een beurs gericht op natuurfotografen. Zij kunnen de hele dag luisteren naar lezingen, presentaties en seminars. Niet alleen kan je werk zien van andere vakfotografen, ze vertellen ook hoe de foto is gemaakt.

Pixperience15

De bezoekers van PiXperience kunnen aangeven van welke foto ze de making-off willen horen. De hele dag door lopen er verschillende programma's. Je kan je eigen dagindeling maken, zo is er altijd wat te doen. Er zijn onder andere lezingen van Edwin Giesbers, Geurt Besselink en Jeroen Stel.

Niet alleen zullen er in de grote en kleine zaal presentaties te zien zijn, ook staan er een aantal stands van onder andere Nikon, Canon, Sigma, Benro en CameraTools. Ze staan daar producten te demonstreren en om advies te geven.

Tijdens de PiXperience presenteert Birdpix een nieuw praktijkboek dier-en wildlifefotografie. Dit is al het vijfde deel. Deel vier is ook nog te koop; dit deel gaat over weer, nacht en natuurverschijnselen. Er worden lezingen gegeven vanaf 09:30 uur tot 17:00 uur. De locatie is het Pakhuis De Zwijger in Amsterdam. Je kan nog kaarten kopen via PiXperience (vanaf 30 euro). Schiet wel op, want vol is vol.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Iris Janssen

Over de auteur

Fotografie is een onderdeel van mijn leven. Al jaren fotografeer ik en streef ernaar om te groeien en dingen te leren! Momenteel loop ik stage bij Photofacts.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.033 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord