Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Zondag 3 september Veluwse Fotodag

zondag 27 augustus 2017, 14:07 door | 4.154x gelezen | 1 reactie

Noteer in je agenda: op zondag 3 september 2017 is het centrumgebied rond het Bezoekerscentrum van Het Nationale Park de Hoge Veluwe van 10:00 tot 17:00 uur het decor voor de Veluwse Fotodag.

Zowel voor beginnende als gevorderde fotografen/filmers of pure liefhebbers van de natuur. Van jong tot oud, de Veluwse Fotodagen inspireren iedereen die de natuur een warm hart toedraagt.

Veluwse fotodagen


De Veluwse Fotodag is een initiatief van Cameratools uit Apeldoorn, Veluwe-fotograaf Geurt Besselink en Jan Vermeer hoofdredacteur van natuurfoto magazine.

In en rond het Bezoekerscentrum zijn de hele dag activiteiten rond natuur, film en fotografie georganiseerd. Fotografie staat al jarenlang enorm in de belangstelling en de natuur is voor velen het belangrijkste onderwerp voor de lens.

Op het plein is een markt waar de grootste fotomerken vertegenwoordigd zijn. De nieuwste fotoproducten zijn hier live aanwezig om te zien, voelen en te proberen.

Veluwse fotodagen


In de filmzaal van het Bezoekerscentrum en in het Parkrestaurant worden doorlopend presentaties gegeven door fotografen die hun naam hebben gevestigd, maar ook nieuw talent toont hier zijn bijzondere beelden.

Onder het kopje lezingen vind je de mensen die je deze dag zeker gaan inspireren. Tijdens de Veluwse fotodag worden verschillende excursies aangeboden, zo kunnen bezoekers onder leiding van ervaren Hoge Veluwe kenners van dichtbij wild zien vanuit een besloten wildkansel.

En zijn er diverse foto-fietsexcuries onder leiding van een ervaren boswachter.

Veluwse fotodagen


Workshops en inschrijven


En vanzelfsprekend een zeer groot en divers aanbod aan workshops waar je tegen een bijna symbolisch bedrag aan deel kunt nemen. Meer informatie met betrekking tot deze workshops en de mogelijkheid tot inschrijven vind je onder het kopje Workshops op de site.

Na afloop van de Veluwse Fotodag kunnen bezoekers op eigen gelegenheid het veld in op zoek naar vooral edelherten. Vanaf de makkelijk bereikbare Wildbaanweg zijn drie locaties waar het wild zich erg goed laat zien. Mis geen kans! Neem daarom je camera en telelens mee naar de Veluwse Fotodag.

Gratis bezoek


Het bezoek aan de Veluwse Fotodag is gratis, je dient wel toegang voor het Nationale Park De Hoge Veluwe te betalen, een entreekaart kun je aanschaffen bij de drie ingangen; Schaarsbergen, Otterlo en Hoenderloo.

Er zijn prima openbaar vervoer mogelijkheden naar en in Het Park en bij iedere ingang staan gratis witte fietsen waarmee bezoekers door Het Park kunnen fietsen.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

1 reactie

  1. Robert
    Robert schreef op dinsdag 29 augustus 2017 om 13:23  | reageer

    Leuke workshop Michelle.
    Fotoschietgroet Robert

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.186 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord