Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Zoom Campus 2012

woensdag 4 april 2012, 23:05 door | 5.956x gelezen | 2 reacties

In het weekend van 16 en 17 juni wordt de tweede editie van de Zoom Campus gehouden. Ook dit jaar is het weer in het NBC te Nieuwegein. Tijdens de dagen kun je vele seminars volgen en daarnaast nog de nodige activiteiten ondernemen. Vorig jaar vond ik het persoonlijk best het bezoeken waard en ik zal ook dit jaar zeker weer een kijkje gaan nemen.

Zoom campus 2012

De nadruk ligt tijdens de beurs echt op de seminars en als je van plan bent te gaan dan is het slim om vooraf alvast een mooi programma van interessante seminars te selecteren. Je kunt zo zelf jouw eigen dagprogramma samen stellen. Op de beursvloer kun je daarnaast ook nog de nodige apparatuur uitproberen en aanschaffen.

Er worden ook een aantal masterclasses gehouden. Deze zijn met 29 euro voor abonnee's wat duurder dan de normale seminars (7,50 euro voor abonnee's), maar daarvoor wordt je dan ook drie uur lang bestookt met nuttige informatie. Ik ken lang niet alle deelnemers bij naam, maar ik weet zeker dat de masterclasses van Frank Doorhof en Bas Meelker sowieso meer dan het geld waar zullen zijn.

Meer informatie vind je op de speciale Zoom Campus website. Hier kun je jezelf ook nu al inschrijven voor de seminars en masterclasses die jij wilt volgen.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

 1. Peter van Veen
  Profiel  Peter van Veen schreef op donderdag 5 april 2012 om 07:29  | reageer

  Ik ben er dit jaar ook (weer). Totaal andere beleving dan de Experience maar veel meer gericht op kennisoverdracht. Vind ik zinvoller dan mensen met hun camera dingen laten doen waar het dan toch veel te druk voor is.

  Zelf geef ik het seminar productfotografie / tabletop strobisme. vrolijk

 2. Liesbeth van Asselt
  Profiel  Liesbeth van Asselt schreef op donderdag 5 april 2012 om 12:11  | reageer

  Ik kan er helaas niet bij zijn. Ook de gevraagde workshop portretfotografie kan ik dus niet geven. Jammer!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.156 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord