Actie: Online cursussen + gratis Xpozer 60 x 90 afdruk. 79,95 euro voordeel! Meer info of direct aanmelden
Elja Trum

Zoom Experience 2008

dinsdag 7 oktober 2008, 19:51 door | 7.070x gelezen | 10 reacties

Volgende maand is het weer zo ver; op zaterdag 8 en zondag 9 november wordt de tweede editie van de Zoom Experience gehouden. Vorige jaar was het een druk bezocht evenement; eigenlijk te druk. Dit jaar wordt het allemaal een flinke stap groter aangepakt.

Qua oppervlakte is de Zoom Experience twee keer zo groot als vorig jaar. In deze extra ruimte komt onder andere een snowboardbaan. Ook Sven Boekhorst is er weer met zijn skatebaan. Vorig jaar was er een veelgehoord verzoek naar meer fotomomenten en Zoom doet haar best deze te regelen. Zo hebben ze in samenwerking met modellensite Dutchheaven een aantal extra modellen geregeld.

Natuurlijk zijn ook alle grote camera- en objectieffabrikanten aanwezig; Canon, Nikon, Sony, Olympus, Panasonic, Sigma, Tokina en nog meer fabrikanten. Daarnaast zal er een catwalk zijn, een autopaviljoen, het printeiland, portfolio reviews, het Nikon theater waar lezingen en workshops worden gegeven en is er ook een valkenier aanwezig waarbij je roofvogels kunt fotograferen.

Vorig jaar ben ik ook naar de Zoom Experience geweest. Dit was toen de eerste keer dat het evenement georganiseerd werd en er was redelijk wat commentaar over de opzet. Overigens heb ik mezelf toen uitstekend vermaakt en vond ik het een leuke middag. Dit jaar ga ik zeker weer kijken.

De Zoom Experience is te bezoeken op zaterdag 8 en zondag 9 november tussen 10:00 en 17:00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht. De toegangsprijs bedraagt 7,50 euro voor abonnees bij voorregistratie, 12,50 voor niet-abonnees bij voorregistratie en wanneer je het kaartje pas in Utrecht koopt moet je 17,50 euro neertellen.

Meer informatie vind je op de speciale Zoom Experience website.

Zoom Experience


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

10 reacties

 1. sparkone
  Profiel  sparkone schreef op dinsdag 7 oktober 2008 om 21:36

  Ik ben er ook bij!

 2. waxman
  waxman schreef op dinsdag 7 oktober 2008 om 22:13

  (In je eerste regel staat zaterdag 8 en zondag 8 november, even corrigeren naar 9 november. groeten)

 3. Reinoud
  Profiel Reinoud schreef op dinsdag 7 oktober 2008 om 22:50

  Ik hoop vooral op meer foto *nadenk* momenten... Vorig jaar zag ik daar veel teveel mensen schieten zonder na te denken over belichting of compositie ...

 4. Peter van Veen
  Profiel  Peter van Veen schreef op dinsdag 7 oktober 2008 om 22:52

  Ik vraag me zelfs af of het wel leuk is om de camera mee te nemen met zulke massa's volk. Dit jaar ga ik voor het eerst, maar twijfel nog wel of ik m'n camera meeneem.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.344 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord