Elja Trum

Flitsfotografie boek; welke vragen heb jij over flitsen?

zondag 12 september 2021, 20:10 door | 2.478x gelezen | 1 reactie

In de komende maanden wil ik mijn boek over flitsfotografie afronden. Het wordt een boek in de stijl van de Portretbijbel, maar nu dan met 100 tips voor flitsfotografie. Zowel met kleine flitsers als met studioflitsers. Wat zijn jouw vragen over flitsfotografie?

De titel van het boek wordt De Flitsbijbel. Net als in de portretbijbel komen er weer 101 praktische tips in te staan. Elk op hun eigen pagina en met een passende foto.

Flitsbijbel


Jouw hulp


Nu kan ik zelf alle tips gaan bedenken, maar ik wil natuurlijk gewoon graag dat de tips ook echt nuttig voor je zijn. Daarom hoor ik graag van je waar jij tegenaan loopt bij het maken van een foto met flitsapparatuur. Wat zou jij graag beter doen?

Het mag van alles zijn en van elk niveau. Bepaalde apparatuur? Specifieke technieken? Bepaalde lichtsituaties? Iets heel anders?

Laat het weten in de reacties of stuur me persoonlijk een mailtje op elja@photofacts.nl.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Lauran
    Lauran schreef op dinsdag 14 september 2021 om 12:14

    Flitsen leer je in de studio en alleen met de nodige kennis en het veel te doen. Werken met allerlei lichtvormers.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Boeken

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.595 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord