Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Lightroom 6/CC Ontmaskerd nu te bestellen

dinsdag 9 februari 2016, 09:18 door | 6.673x gelezen | 3 reacties

Piet Van den Eynde, fotograaf en auteur van onder andere de populaire Lightroom Ontmaskerd boeken, heeft een nieuwe versie van zijn boek geschreven. Het boek ligt nu bij de drukker en komt binnen een paar weken op de markt.

Je kunt het boek nu al bestellen, zodat je één van de eerste bent die het thuis krijgt. Bovendien kun je nu (bij een voorbestelling) voor slechts 7 euro extra ook al direct de digitale versie aanschaffen. Deze heb je dan vandaag al in huis. De papieren versie volgt dan binnenkort.

» Bestel Lightroom 6/CC Ontmaskerd

Book cover lr6o

Lightroom 6/CC Ontmaskerd


Lightroom 6/CC Ontmaskerd bevat meer dan 450 bladzijden Lightroom tips en advies. Als beginnende gebruiker krijg je optimaal advies over hoe je Lightroom het beste instelt in functie van jouw specifieke gebruik (werk je met één of twee computers, ...) maar ook gevorderde gebruikers komen met de talloze cases ruimschoots aan hun trekken.

In het boek vind je bovendien 49 cases en pro-cases die specifieke aspecten meer in detail behandelen. Wie zijn boek (gratis) registreert, ontvangt nog een PDF-bijlage met nog eens 21 cases! Het boek is zowel als eBook, gedrukt boek en als voordelig combi-pakket beschikbaar.

Het boek is erg geschikt als naslagwerk bij je computer voor wanneer je even vast loopt, maar je kunt het ook prima van voor naar achteren doorlopen en zo ongelofelijk veel leren over hoe je het maximale uit Lightroom haalt.

» Bestel Lightroom 6/CC Ontmaskerd

Lightroom 6/CC Ontmaskerd wordt uitgegeven door Piet zelf in samenwerking met Photofacts Academy, dus ik ben bevooroordeeld, maar volgens mij is dit het meest complete boek dat over Lightroom te vinden is. Boordevol nuttige tips en je ontdekt, ook als jarenlang Lightroom gebruiker, zeker nog ontzettend veel handige mogelijkheden.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

3 reacties

 1. Iman Heijstek
  Iman Heijstek schreef op dinsdag 9 februari 2016 om 15:32  | reageer

  Het ziet er veel belovend uit en ik heb het zojuist als e-boek besteld. Ik hoop dat ik me daarmee ook geregistreerd heb (dit i.v.m. extra PDF en en de extra cases)

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op dinsdag 9 februari 2016 om 15:42  | reageer

  @Iman; registratie moet je apart doen. Als het goed is heb je ene linkje daarvoor ontvangen in je bevestigingsmail na de betaling. Mocht dat niet zo zijn, stuur me dan even een mailtje.

 3. Roelof
  Roelof schreef op woensdag 10 februari 2016 om 22:45  | reageer

  Ik heb het ebook al in huis ziet er goed uit + de extra PDF
  Je bent wel een aantal weken verder voordat je alles hebt gelezen
  Ik heb het boek ook besteld maar dat duurt nog een paar weken
  Bedankt

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Boeken

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.036 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord