Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Nando Harmsen

Mijn boek De Landschapsbijbel naar de drukker!

woensdag 11 november 2020, 20:02 door | 3.679x gelezen | 0 reacties

Het fotograferen van een landschap is niet zo makkelijk als het in eerste instantie lijkt. Om je te helpen met het maken van een fantastische landschapsfoto heb ik 101 tips in een prachtig boek verzameld. Het boek ligt begin december in de winkels.

De Landschapsbijbel

De Landschapsbijbel is het volgende boek in de succesvolle reeks Fotobijbels voor de fotograaf.

Het volgt de Portretbijbel en de Fotografiebijbel op, en is een mooie aanvulling op deze reeks. Het boek bevat 101 tips waarmee je een landschap op de meest fantastische manier in beeld kunt brengen.

Het boek is opgedeeld in maar liefst 14 hoofdstukken, die elk een aspect van het fotograferen van een landschap behandelen in eenvoudige bewoordingen. Je ontdekt in de landschapsbijbel:

  • Hoe je landschapsfoto's maakt die je graag boven je bank hangt en waarvan iedereen zal verbaasd zal vragen of jij die gemaakt hebt.

  • Waarom veel fotografen het verkeerde objectief gebruiken bij landschapsfotografie en hoe je veel indrukwekkende foto's kunt krijgen door dat te veranderen.

  • Hoe je filters kunt gebruiken om je landschapsfoto een unieke uitstraling te geven, zonder ingewikkelde fotobewerking nodig te hebben.

  • Dat je voor prachtige landschapsfoto's helemaal niet ver hoeft te reizen en hoe je voorkomt dat je mooie momenten mist tijdens het fotograferen.

  • Hoe je door het toevoegen van een klein detail jouw foto veel indrukwekkender maakt en hoe je zo een verhaal vertelt met je foto.


De Landschapsbijbel


Aan het eind van het boek vind je bovendien enkele links naar cursussen die op Photofacts Academy aangeboden worden, en die het onderwerp landschapsfotografie nog verder behandelen. Hiermee kun je nog meer uit je landschapsfotografie halen.

De Landschapsbijbel


Ontvang de Landschapsbijbel gratis!


Het is mogelijk om de Landschapsbijbel gratis te ontvangen. Photofacts Academy bestaat deze week namelijk 7 jaar en om dat te vieren hebben we een heel leuke winactie!

Neem je nu een jaarlidmaatschap bij Photofacts Academy, dan krijg je daar de Landschapsbijbel bij cadeau.

Daarnaast maak je dan ook kans op één van de 87 prijzen die we gaan verloten. In totaal gaat het om ruim 10.000 euro aan fotografieprijzen waaronder een Canon EOS RP en een 27 inch 4K Eizo monitor.

Pfa plus landschapsbijbel b500px

Een lidmaatschap is nu bovendien super aantrekkelijk, omdat je 30 euro extra korting krijgt. Daarmee loopt het voordeel op tot maar liefst 55 euro.

» Nu lid worden (winactie + korting + landschapsbijbel)

Mocht je al lid zijn, dan krijg je bij een verlenging van je lidmaatschap de Landschapsbijbel ook gratis.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Nando Harmsen

Over de auteur

Nando Harmsen fotografeert al meer dan 40 jaar. Zijn specialisme ligt bij bruidsreportages en landschapsfotografie. Daarnaast geeft Nando lezingen, workshops, masterclasses, fotoreizen, en maakt regelmatig reviews van nieuwe en leuke apparatuur.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Boeken

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.062 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord