Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Nando Harmsen

Mijn nieuwe boek de Nachtfotobijbel (+ gratis webinar)

donderdag 2 december 2021, 21:42 door | 2.411x gelezen | 0 reacties

Het is dan eindelijk zover. Mijn nieuwe boek de Nachtfotobijbel is gereed. Een prachtig boekwerk met 101 tips voor noeste nachtfotografie.

Dat is niet alles, er is ook een hele cursus nachtfotografie op Photofacts Academy. Ben je benieuwd? Kijk dan naar het webinar met de officiële lancering.

Nachtfotobijbel


Zeker in de donkere maanden is nachtfotografie een aantrekkelijke vorm van fotografie. Het mooiste van alles is, dat je heel veel soorten fotografie in het donker kunt doen. Van een verlichte stad, tot de donkere sterrenhemel. Je kunt portretten maken, of lichttekenen.

Nando vuurtoren


In mijn nieuwe boek de Nachtfotobijbel geef ik 101 tips om zelf aan de slag te gaan met nachtfotografie. Ik vertel je welke apparatuur je kunt gebruiken, en hoe je die kunt gebruiken. Van het belichten van een foto tot het bewerken van een foto. En de tips om op pad te gaan, natuurlijk.

Nando svolvaer noorwegen


Schrijf je in voor het gratis Nachtfotografie webinarDinsdag 7 december zal ik de Fotografiebijbel officieel lanceren met een gratis webinar. Je kunt je inschrijven voor dit gratis webinar. Het begint om 2 uur 's-middags en zal naar verwachting een uur duren.

Bekijk de cursus nachtfotografieIk heb bovendien een hele cursus nachtfotografie gemaakt. Deze is beschikbaar op Photofacts Academy en het is een prachtige aanvulling op dit boek.Bekijk de cursus op Photofacts Academy. Ben je nog geen lid, dan krijg je de Nachtfotobijbel gratis bij een abonnement.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Nando Harmsen

Over de auteur

Nando Harmsen fotografeert al meer dan 40 jaar. Zijn specialisme ligt bij bruidsreportages en landschapsfotografie. Daarnaast geeft Nando lezingen, workshops, masterclasses, fotoreizen, en maakt regelmatig reviews van nieuwe en leuke apparatuur.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Boeken

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.156 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord