Michelle Peeters

Aankomend weekend: Fotografica Markt Doesburg

woensdag 15 augustus 2018, 22:44 door | 3.094x gelezen | 4 reacties

Voor de 24e keer zal het centrum van Hanzestad Doesburg door de fotografica verzamelaar worden ingenomen.

Deze inmiddels internationale Openlucht Fotografica Markt met ruim 125 marktkramen is uitgegroeid tot de grootste openluchtbeurs op het gebied van fotografie in Europa en heeft een verworven plek in de agenda van de internationale fotografica verzamelaar en ge´nteresseerde.

Fotografica markt Doesburg


De openlucht markt zal worden gehouden op zondag 19 augustus van 09:00 tot 16:00 uur. Toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op: www.fotograficamuseumdoesburg.nl.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

4 reacties

 1. Hans
  Hans schreef op dinsdag 21 augustus 2018 om 11:37

  Had ik graag naar toe willen gaan, maar waarom stuur je deze herinnering dan twee dagen na het evenement.

 2. Michelle Peeters
  Profiel Michelle Peeters schreef op dinsdag 21 augustus 2018 om 12:04

  @Hans: in de dinsdag-mail worden alle artikelen van de afgelopen week automatisch opgenomen. Dit artikel was wel op tijd geplaatst (had eerder gekund, als ik het eerder gezien had...), in de mail was het echter inderdaad mosterd na de maaltijd. Excuus!

 3. H. Tholen
  H. Tholen schreef op dinsdag 21 augustus 2018 om 15:33

  Jammer dat de nieuwsbrief in mijn inbox terecht komt NADAT de aangekondigde evenementen al geweest zijn. Aangezien ik in Groningen woon is het moeilijk in te plannen. voor volgend jaar zal ik deze markt online volgen. Lijkt me erg leuk oom daar rond te banjeren.

 4. Michelle Peeters
  Profiel Michelle Peeters schreef op dinsdag 21 augustus 2018 om 15:38

  @H. Tholen: misschien handig om ook de Facebookpagina van Photofacts in de gaten te houden. Op deze pagina worden alle artikelen die op de website verschijnen ook dagelijks gepost. Zo loop je wellicht minder kans om leuke evenementen te missen

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Expositie

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.337 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord