Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Foto-expositie voor en door de Instagram community

zondag 12 maart 2017, 14:41 door | 4.559x gelezen | 0 reacties

Na het succes van de eerste editie opent de Instagallery op 16 maart opnieuw haar deuren voor de tweede editie! Deze foto-expositie voor en door de Instagram community biedt Instagrammers en reclamefotografie een podium.

Podium voor creativiteit


Instagram heeft miljoenen Nederlandse gebruikers; helaas zijn hun foto's voor de buitenwereld niet altijd zichtbaar. Het medium stroomt over van creatieve fotografie; soms in samenwerking met een merk en soms uit eigen enthousiasme over producten, plekken of diensten.

The beauty of advertising


Deze creativiteit biedt de Instagallery een podium. De tweede editie van de Instagallery staat daarom in teken van The Beauty of Advertising.

Instagallery1


Instagram had lange tijd geen officieel advertentieprogramma, maar wordt al sinds de start gebruikt om merken onder de aandacht te brengen.

Enthousiaste gebruikers plaatsen de mooiste foto's van producten, merken, commerciële uitingen en omgevingen. Soms betaald, maar vaak ook gewoon uit hobby en interesse.

Ruim 500 inzendingen


Voor de aankomende Instagallery is de Nederlandse Instagram community met het thema 'the beauty of advertising' aan de slag gegaan. Uit de ruim 500 inzendingen heeft een professionele jury 16 werken geselecteerd die het thema het beste uitbeelden. Deze werken worden geprint en op 16 maart geëxposeerd in een gallery in Amsterdam.

Instagallery2


De Instagallery is een initiatief van First, deze keer in samenwerking met Adformatie, Webprint.nl, IGersholland en Bavaria. First is een influencer marketing bureau en zet creatieve samenwerkingen op tussen merken en influencers, waaronder veel Instagrammers.

Lokatie, datum en tijdstip


Instagallery: the beauty of advertising
16 maart 2017–18:00 tot 22:00

Laurierstraat 78, Amsterdam
instagallery.nl

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Expositie

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.058 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord