Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Marcel Wiegerinck

Fotofestival Photo 3.0 te Eindhoven

maandag 22 augustus 2011, 22:52 door | 6.669x gelezen | 0 reacties

Van 23 september tot en met 2 oktober wordt het het nieuwe fotofestival Photo 3.0 gehouden in het het Temporary Art Centre in Eindhoven. Met een expositie, workshops, lezingen en het bespreken van je portfolio richt Photo 3.0 zicht vooral op de professionele fotograaf. Uiteraard is iedereen die geďnteresseerd is in fotografie welkom.

André Cardinaal en Theo Visser zijn de organisators van Photo 3.0 en willen graag een duidelijk beeld geven hoe de huidige fotograaf zicht ontwikkelt. Dit wordt bekeken op technisch, inhoudelijk en commercieel vlak. Op de website van Photo 3.0 wordt het als volgt omschreven;

"Van camera obscura tot telefooncamera. Van Polaroid tot Mobypicture. En van spiegelreflex tot 3D-fotografie. Het vak van de fotograaf heeft in de afgelopen jaren grote ontwikkelingen doorgemaakt. Met de komst van internet en digitale media is de manier waarop foto's worden genomen én bekeken onherroepelijk veranderd.

De eerste editie van fotomanifestatie Photo 3.0 wordt georganiseerd rondom de vraag: wat doen de jonge fotoprofessionals van vandaag morgen? Geen film meer ontwikkelen in de doka, maar direct uploaden, bekijken en delen. Hoe spelen jonge fotografen op deze ontwikkelingen in en hoe gaan hun meer ervaren vakgenoten er mee om?
"

Voor de expositie die tijdens Photo 3.0 te zien is, zijn inmiddels vijf fotografen benaderd die meedoen en hun werk zullen exposeren. De werken van Iris Box, Judith Hettema, Mike Roelofs, Kim Boske en Anouk Paulissen zullen er te zien zijn. Er worden ook drie andere fotografen uitgenodigd die later bekend gemaakt zullen worden.

Uit de verschillende beroepsgroepen worden er lezingen en workshops gegeven. Dit kunnen mensen uit de reclame wereld zijn maar natuurlijk ook uit de fotografie. Meer informatie en het programma kun je vinden op photo30.nl.


Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Marcel Wiegerinck

Over de auteur

Marcel is oprichter van FotoClub.nu en Marketing voor Fotografen, hij deelt graag zijn kennis en ervaring over fotografie en marketing. Verder verzorgt hij met veel enthousiasme fotografie en marketingtrainingen, workshops en cursussen om mensen verder te helpen. Je kan Marcel volgen op Twitter, Facebook en Google+.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Toon alle artikelen binnen Expositie

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.217 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord