Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Canon zoekt avonturiers voor Noordkaap Challenge 2018

donderdag 11 oktober 2018, 10:40 door | 3.028x gelezen | 1 reactie

Canon en Noordkaap Challenge zoeken avonturiers met passie voor fotografie en video. Ze zijn op zoek naar avontuurlijke fotografen of videomakers die de Noordkaap Challenge 2018 - een roadtrip voor het goede doel - in beeld en geluid willen vastleggen.

Deze jaarlijkse competitie gaat op vrijdag 7 december weer van start. Dan vertrekken bij Radio 3FM de deelnemers richting de Noordkaap in Noorwegen. Ze trotseren extreme kou en donkere ijswegen, zien dagenlang de zon niet opkomen en jagen op het Noorderlicht.

Canon Camera Crew Noordkaap Challenge  2018


Aan de Canon Camera Crew de taak om dit dertiendaagse spektakel op de best mogelijke manier vast te leggen. Onderweg halen de teams geld op voor 3FM Serious Request door het uitvoeren van opdrachten.

Canon en Noordkaap Challenge zoeken getalenteerde kandidaten met ervaring op het gebied van fotografie en/of video. Gepassioneerde mensen die kunnen werken in soms extreme weersomstandigheden, creatief met beeld kunnen omgaan en oog hebben voor bijzondere momenten en vergezichten.

Samen met de organisatie van de Noordkaap Challenge wordt de Canon Camera Crew gevormd: een team dat de reis, omgeving en teams vastlegt in beeld en geluid. De beelden worden ter plekke op de kanalen van Noordkaap Challenge gedeeld.

Iets voor jou?


Noordkaap Challenge en Canon zijn op zoek naar drie getalenteerde kandidaten die ervaring hebben met fotografie en/of video. Je moet gepassioneerd zijn en kunnen werken in soms extreme weersomstandigheden.

Daarnaast moet je oog hebben voor bijzondere momenten en landschappen. Als je hier een geweldige uitdaging voor jezelf ziet weggelegd en kun je onder tijdsdruk presteren?

Meld je dan nu aan en deel vóór 20 oktober je portfolio en/of relevante social media-kanalen via canon@noordkaapchallenge.com. Wie weet ga jij van 7 tot en met 19 december mee op reis.

De winnaars worden op zondag 20 november bekendgemaakt tijdens het Meet & Greet-event. Een deskundige jury beslist wie een ticket naar de Noordkaap in de wacht sleept. Voor meer informatie: www.noordkaapchallenge.com.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

1 reactie

  1. wimfoto
    Profiel  wimfoto schreef op dinsdag 16 oktober 2018 om 10:54  | reageer

    Tja ..heb ik toch mijn bedenkingen over nl., 850 euro betalen met de auto? milieu verpesten dus, mooie plaatjes gratis voor de organisator? niet vloggen of bloggen,(alg. voorwaarden) er zijn toch andere evenementen om een goed doel te bedenken? nee bedankt,

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Toon alle artikelen binnen Fototip

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.186 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord