Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Kijktip: Canon Talks at Home

donderdag 9 april 2020, 14:07 door | 3.501x gelezen | 0 reacties

Als je je fotografie- en video-skills weer eens een flinke boost wil geven de komende weken, vanaf de bank of keukentafel, dan kan dat via het nieuwe Canon Talks-platform: Canon Talks at Home.

Met iedere week een ander inspirerende content creator aan het woord. Handig om ook in deze lastige periode te kunnen blijven groeien en thuis creatief aan de slag te kunnen gaan met beeldcreatie.

Canon talks at home


Tijdens Canon Talks at Home wordt er iedere week een nieuwe talk opgenomen door verschillende Canon content creators en opkomende talenten vanuit huis. Hierin nemen zij je mee in de wereld van beeldcreatie.

Van inspiratie voor creatieve fotografie bij jou thuis, tot handige tips & tricks hoe je als content creator kunt groeien op social media en hoe je met video-opnames een visueel verhaal vertelt. Het is voor ieder wat wils. Of je nu je techniek en skills wilt verbeteren, inspiratie op wilt doen van andere content creators en/of simpelweg entertaind wilt worden.

Benieuwd? Canon Talks at Home is te volgen via IGTV op de Instagrampagina van Canon Nederland. De eerste aflevering staat inmiddels online, en wordt elke woensdag en zondag om 17:00 uur aangevuld met een nieuwe inspirerende talk.

In totaal zullen er 16 afleveringen verschijnen, acht weken lang dus. Topics variëren van food- tot familiefotografie vanuit huis, vloggen, personal branding, de inzet van social media, home printing, en ga zo maar door. Kijken dus!

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Toon alle artikelen binnen Fototip

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.155 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord