Elja Trum

Scott Kelby Photowalk 2015 op zaterdag 3 oktober

dinsdag 29 september 2015, 09:09 door | 5.216x gelezen | 9 reacties

Aanstaande zaterdag, 3 oktober, organiseert Scott Kelby voor de achtste keer de Worldwide Photo Walk. In Nederland zijn er twaalf locaties waar je kunt wandelen, van Terschellingen tot Middelburg. In Belgie kun je terecht op zes plaatsen. Er is dus waarschijnlijk ook een fotowandeling bij jou in de buurt.

Tijdens de gratis Photo Walk ga je met een groep fotografen een route wandelen die door de organisator van die locatie uitgezet is. Tijdens de wandeling kun je uiteraard fotograferen, maar ook gezellig kletsen met de andere deelnemers.


Aan het eind van de wandeling zoeken jullie een kroeg of restaurant op om samen nog wat te drinken. Een leuke manier dus om met je hobby bezig te zijn. Overigens maak je ook nog kans op het winnen van prijzen. Zo wint op elke locatie waar gewandeld wordt in elk geval één van de deelnemers een eBook van Scott.

Vorig jaar organiseerde ik zelf ook nog één van de wandelingen. Dit jaar heb ik dat achterwege gelaten, maar ik ben wel van plan mee te wandelen met de wandeling in Rosmalen.


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

9 reacties

 1. Ger
  Ger schreef op dinsdag 29 september 2015 om 14:24

  Best leuk zo'n mededeling, alleen jammer dat je er zo'n speurtocht van moet maken om er achter te komen in welke van de 12 plaatsen je terecht kunt, was handig geweest als dit lijstje was toegevoegd aan het bericht.

 2. Victor
  Victor schreef op dinsdag 29 september 2015 om 14:35

  Deze Photo Walk in Nederland kent slechts 2 Photo Walk plaatsen nl. Terschelling en Arnhem, de rest zijn Foto clubs en daarvan doen niet alle clubs mee met een Photo Walk, tenminste niet in mijn directe omgeving van Almere.
  De dichtstbijzijnde is in Lelystad ...

 3. Irene
  Irene schreef op dinsdag 29 september 2015 om 16:04

  Ger, dat valt nogal mee. Twee maal klikken en een keer je locatie invullen. Zo gepiept!

 4. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op dinsdag 29 september 2015 om 22:30

  Ger; je kunt inderdaad het gemakkelijkste je plaatsnaam invullen op deze pagina om de dichtsbijzijnste te vinden.

  @Victor; het is me niet duidelijk wat je bedoeld. Volgens mij kan iedereen zich gewoon inschrijven voor elke Photowalk die op de site van Kelby genoemd wordt. In Almere is deze te vinden. Nog 37 plaatsen!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Fototip

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.323 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord