Elja Trum

World Wide Photowalk; 18 juli 2009

maandag 6 juli 2009, 22:58 door | 4.771x gelezen | 3 reacties

Over anderhalve week is het zo ver; de World Wide Photowalk van Scott Kelby. In bijna duizend steden wereldwijd gaan ruim 25.000 fotografen op pad om foto's te maken. Binnen Nederland worden er al negen Photowalks georganiseerd en bij onze zuiderburen kun je terecht in Antwerpen en Brussel.

Zelf organiseer ik de Photowalk in Nijmegen. Echt hard loopt het nog niet, er zijn pas vier mensen die met me mee komen wandelen. Een klein groepje dus waarschijnlijk, wel gezellig. Meer fotografen zijn echter welkom op samen met mij in en rondom het centrum van Nijmegen mooie foto's te maken.

Ook in Eindhoven, Den Bosch, Amersfoort, Alphen aan den Rijn, Almere en Den Haag zijn nog plaatsen. De wandelingen in Amsterdam en Rotterdam zitten wel al helemaal vol met het maximum van 50 fotografen.

Na de Photowalk kun je de gemaakte foto's uploaden naar de Photowalk website en maak je kans op prijzen. Denk aan een exemplaar van Photoshop CS4 en Lightroom, een Nikon D700, een Lensbaby of een Drobo. Kijk voor een volledig overzicht van de prijzen op Scott's Blog.

En van de fotowandelaars van elke tocht wint in elk geval al een exemplaar van Scott's The Digitale Photography Book (deel 3). De overige prijzen worden gekozen uit alle deelnemers over de wereld.

World Wide Photowalk


Heb je nog niks te doen de 18de, schrijf je dan nog in voor deelname!


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

3 reacties

 1. Henk
  Henk schreef op dinsdag 7 juli 2009 om 08:56

  Als ik niet had hoeven werken was ik zeker meegegaan. Maar mijn werkgever heeft anders beslist.

 2. rbrt
  Profiel rbrt schreef op dinsdag 7 juli 2009 om 12:02

  Heb mij vanochtend aangemeld voor Den Haag.

 3. foxhusky
  Profiel  foxhusky schreef op woensdag 8 juli 2009 om 23:35

  Ja leuk! Ik doe ook mee, heb me net opgegeven voor de Walk met Elja in Nijmegen. Na ruim anderhalf jaar foto's maken met een Canon 400D, heb ik sinds vandaag een Canon 40D erbij. Dit nieuwe aanwinst wil ik graag leren kennen en de Photowalk lijkt me daarvoor uitstekend geschikt.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Fototip

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.748 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.748 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.