Elja Trum

Adobe: Welk creatieve type ben je?

zondag 5 mei 2019, 14:41 door | 3.288x gelezen | 0 reacties

Ben jij benieuwd wat voor een creatief type je bent? Adobe heeft in samenwerking met Carolyn Gregoire een quiz gemaakt die moet achterhalen wat voor een creatief type jij bent.

De quiz stelt je een tiental (vage) vragen en laat je aan de hand daarvan weten wat voor een type je bent. Je hoeft geen e-mailadres achter te laten of iets dergelijks, dus het is gewoon een grappig testje dat je even kunt doen.

Creative types


Uiteraard is de test voorzien van creatieve animaties, want als Adobe kun je natuurlijk niet aankomen met een standaard Google Forms vragenlijstje.

Er zijn acht types die uit de test kunnen komen: the artist, the thinker, the adventure, the maker, the producer, the dreamer, the innovator en the visionary.

Volgens de test ben ik type 'the Thinker'. Bij de uitslag krijg je ook een uitleg over wat jouw type inhoudt. Dat voelt een beetje zoals een horoscoop; waarschijnlijk zijn ze allemaal op iedereen van toepassing.

Welk type ben jij?

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Fun

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

47.457 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord