Elja Trum

Bidons met een film-smaakje

zaterdag 3 januari 2015, 23:14 door | 3.653x gelezen | 2 reacties

Als enthousiast fotograaf kun je nooit genoeg fotografiegerelateerde gadgets hebben. Dankzij een bedrijf in San Francisco kun je nu ook op de fiets jouw voorliefde voor fotografie kenbaar maken. Zij hebben een lijn bidons op de markt gebracht met daarop het design van klassieke filmrolletjes.

Film bidons lrg

Vooralsnog kun je kiezen uit Kodachrome, Fuji Velvia, Ilford HP5 en Agfa Pro 200. Overigens verkoopt het bedrijf ook andere producten die interessant kunnen zijn voor fotografen, zoals een Polaroid of Leica pet.

Niet zo sportief? Dan kun je de bidons als analoge fotograaf wellicht gebruiken om je ontwikkelvloeistof in te bewaren (maar niet als er wel eens kinderen in je huis komen).

Via: Petapixel


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

  1. Hanneke
    Hanneke schreef op zondag 4 januari 2015 om 08:44

    Geinig cadeautje vrolijk

  2. Stephanie
    Stephanie schreef op dinsdag 6 januari 2015 om 11:33

    Wel leuk, maar shipping aan 42 dollar... Dan wordt het plots wel duur voor een gadget... :s

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Fun

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.323 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord