Elja Trum

Bijzondere portretfoto's tijdens taseren

woensdag 28 september 2016, 17:17 door | 4.913x gelezen | 2 reacties

De meeste portretfotografen proberen hun model altijd op hun gemak te stellen voor het nemen van een portretfoto. Fotograaf Patrick Hall pakte het eens heel anders aan; hij fotografeerde zijn modellen terwijl ze met een taser een flinke stroomschok toegediend kregen.

Van de taseractie maakte Patrick niet alleen portretten, maar ook een mooie slow-motion video.


Elke deelnemer werd door een vriend of zijn of haar partner onder stroom gezet. Patrick legde ook degene vast die de stroomstoot gaf, wat ook bijzonder beelden opleverde.

In de onderstaande behind-the-scenes video is nog meer te zien van de shoot.De shoot was al in 2014 te vinden op FStoppers, maar via Digifoto Pro kwam ik hem recent weer tegen.


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

 1. Marc
  Marc schreef op dinsdag 4 oktober 2016 om 11:17

  het moet allemaal steeds gekker...pfff word er langzaam een beetje moe van. Wat is het volgende? Een portretfoto van je vriend of vriendin terwijl je hem of haar van de Eifeltoren gooit?

 2. Mabel Amber
  Profiel  Mabel Amber schreef op dinsdag 4 oktober 2016 om 13:08

  Op de foto's zie ik vooral veel goed gepoetste mooie witte tanden en op de slow motion beelden is het bloot vel en gekronkel.

  Tja.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Fun

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.319 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord