Elja Trum

Canon commando's versus Nikon terroristen

woensdag 14 december 2011, 09:40 door | 8.059x gelezen | 7 reacties

Ge´nspireerd door Battle at F-stop Ridge hebben de forum leden van techsite Tweakers ook een video gemaakt waarbij camera's gebruikt worden als wapens. In Double Exposure nemen commando's met Canon het op tegen terroristen die Nikon's hanteren. Het resultaat is professioneel en leuk om te bekijken!


Het heeft even geduurd, want de opnames waren afgelopen zomer al. Na honderdzeventig dagen nasleep is de video nu beschikbaar. De Tweakers hebben vooraf een maand besteed aan de planning en twee dagen aan opnames. De video is uiteraard ook opgenomen met digitale spiegel-reflexcamera's.

Meer informatie is te vinden in dit topic op het Gathering of Tweakers forum. Binnenkort komt er ook een behind-the-scenes beschikbaar.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

7 reacties

 1. Damien Franscoise
  Profiel  Damien Franscoise schreef op woensdag 14 december 2011 om 09:53

  Wat een knap resultaat zeg! Had het wel al op Tweakers een beetje gevolgd maar ben erg onder de indruk van wat ze ervan gemaakt hebben...

 2. Henk Hulshof
  Profiel Henk Hulshof schreef op woensdag 14 december 2011 om 14:44

  Mooi hoor! Ben wel benieuwd hoe ze die 'helicoptershot'(?) op 3:00 gedaan hebben.

 3. Alexander
  Alexander schreef op woensdag 14 december 2011 om 17:25

  Geweldig resultaat! En ik heb me echt vermaakt!

 4. iMick
  iMick schreef op woensdag 14 december 2011 om 18:15

  @Henk Hulshof
  Ik was er zelf niet bij, maar volg het topic op Tweakers.net al een tijdje. Volgensmij is de helicoptershot gemaakt met een Go Pro aan een lange stok / dolly oid.

  Hier staat het topic.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Fun

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.337 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord