Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Erik van Rosmalen

CLAP: een camera van 24 gram

dinsdag 28 mei 2013, 20:19 door | 6.813x gelezen | 0 reacties

Hij heeft twee megapixels, weegt 24 gram en schrijft weg naar een microSD-kaartje: de CLAP Camera. In feite is het niet meer dan een USB-stickje met een lens(je). Maar wel een grappige gadget!

About CLAP

De CLAP Camera heeft slechts twee knoppen (een aan/uit-knop en een sluiter), waarmee je hem bedient en hij kan zowel filmen (720x480 en 30fps, voor de liefhebbers...) als foto's maken. Opladen en uitlezen doe je via de ingebouwde USB-aansluiting. Sterker nog, goedbeschouwd is het natuurlijk gewoon een USB-stick.

Schema CLAP

De CLAP is verkrijgbaar in maar liefst 14 opvallende kleurtjes. En dat is ook de belangrijkste reden dat je hem aan zou schaffen: om ermee gezien te worden. Niet voor niks wordt het oogje, waar je een ketting of keychord aan kunt bevestigen, op de site apart als feature genoemd.

Blogger Saskia noemt het op LikeandLove.nl ook terecht een modeaccessoire. Want de kwaliteit van de foto's is uiteraard totaal niet relevant. Dat houdt natuurlijk niet over met zo'n mini-objectiefje en een resolutie van twee megapixel:

Clap 02


Clap 06


Kleuren CLAP

Voor de echte gadgetfreaks die dit 'flauwekulcameraatje' toch niet willen laten lopen: de CLAP kost ongeveer 29 euro en is te bestellen op de website Superheadz of via Amazon Japan. Geen idee overigens hoe het dan zit met verzendkosten... Uiteraard is het een Japans idee. Ook te zien aan het filmpje waarin de CLAP wordt voorgesteld:


Bron: Likeandlove.nl

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Erik van Rosmalen

Over de auteur

Erik werkt als content specialist. Daarnaast is hij freelance tekstschrijver en fotograaf. Mensen vormen daarbij het hoofdonderwerp: portret- en reportage-fotografie. Volg Erik ook op Instagram!

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Toon alle artikelen binnen Fun

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.033 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord