Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Fransen mishandelen Nikon D3s

woensdag 29 mei 2013, 21:26 door | 7.457x gelezen | 3 reacties

Nikonians met een slecht hart kunnen dit artikeltje beter overslaan; een Franse fotografiesite besluit de Nikon D3s eens grondig te testen. Ze nemen de camera mee onder de douche, laten hem vallen in de modder, vriezen hem in en steken hem in de fik. Het goede nieuws; de Nikon doorstaat alle tests en werkt nog steeds!

De video duurt 15 minuten en is Frans gesproken, maar de mishandelingen zijn ook zonder begeleidend commentaar wel duidelijk. Dat de Nikon D3s een stevige camera is, is wel duidelijk. Eťn advies; probeer dit niet thuis!


Bron: Fotovideo.nu

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

3 reacties

 1. Rita Lynn
  Rita Lynn schreef op woensdag 29 mei 2013 om 23:46  | reageer

  Zo'n test heb ik ooit wel eens gelezen over de Leica R3 toen deze uit kwam. Daar werd zelfs een Volvo 343 opgezet en alles bleef het doen. Journalisten weten waarom deze overdreven testen noodzakelijk zijn. Altijd wel leuk om te lezen.
  Heb eens een Minolta 9000 ingeleverd bij Minolta Reparatie waarvan heel veel onderdelen niet meer op de juiste plek zaten na een paar maanden woestijn. Hij deed nog steeds wat hij moest doen maar het ging niet echt van harte. Wel weer helemaal opgelapt en lang gebruikt.

 2. Alain
  Alain schreef op donderdag 30 mei 2013 om 09:21  | reageer

  Leuk om te zien inderdaad. Je hoeft echter niet eens een 'top' model body te hebben hiervoor. Zie deze test van de Canon 7D.
  Leuk om te zien, zeker met die flapdrol Kai.

 3. Ray Dolfing
  Profiel  Ray Dolfing schreef op vrijdag 31 mei 2013 om 01:47  | reageer

  Nu fotografeer ik ook met o.a. de EOS 7D, maar beide filmpjes zijn grappig om te doen maar doen stieken ook een beetje 'zeer'.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Fun

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.061 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord