Elja Trum

GettyCritics; humor met vreemde stockfoto's

vrijdag 11 oktober 2013, 20:50 door | 4.687x gelezen | 0 reacties

Aardig wat fotografen houden zich bezig met stockfotografie; in grote aantallen foto's maken die dan vaak voor een voordelig tarief door klanten afgenomen kunnen worden. Deze foto's hebben vaak de vreemdste onderwerpen, want eigenlijk is bijna alles al gedaan. Op het blog Gettycritics.com worden deze vreemde foto's (en video's) onder de aandacht gebracht.

Eigenlijk zijn veel van de foto's op het eerste gezicht niet eens zo vreemd, totdat je op details gaat letten of naar de beschrijving van de fotograaf kijkt. Andrew MacPhee en Bart Batchelor wijzen je op de site op deze opmerkelijke details.

In onderstaande video hebben ze korte stockvideo's voorzien van geluid.


Bron: Dutch Cowboys


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Fun

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.319 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord