Elja Trum

Hoe stevig is een Canon 7D?

vrijdag 25 mei 2012, 23:21 door | 6.529x gelezen | 7 reacties

De jongens van DigitalRev hebben eens grondig gekeken hoe stevig een Canon 7D nu eigenlijk is. Dat doen ze uiteraard niet op een conventionele manier; ze hebben een 7D onderworpen aan uitgebreide praktijktesten: botsen met een auto, van een trap gooien, bevriezen, verzuipen en in de fik steken. En uiteraard staat alles op video.


Het mag na deze video wel duidelijk zijn dat je niet per se heel voorzichtig met je apparatuur hoeft om te gaan. Alhoewel dergelijke mishandeling me ook niet direct aan te raden lijkt.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

7 reacties

 1. Wolves fotografie
  Profiel  Wolves fotografie schreef op zaterdag 26 mei 2012 om 00:43

  Yes we can!

 2. jk-fotografie
  Profiel jk-fotografie schreef op zaterdag 26 mei 2012 om 00:54

  Shame on you Kai, was mijn eerste reflex. Eigenlijk verdient ie binnenkort een verrassing in een steegje waar Uma Thurman 'm opwacht met Kill Bill Hattori Hanzo zwaard en een flashmob gewapend met 7d's om The Revenge Of The 7d te filmen knipoog .
  John Hiatt zong ooit over sommige rocksterren: It breaks my heart to see those stars, smashing a perfectly good guitar.

 3. leo
  Profiel leo schreef op zaterdag 26 mei 2012 om 12:17

  Ik kijk altijd uit naar nieuwe filmpjes op DigitalRev. Heel grappig die Kai, Bokehlicious!! vrolijk. Het hele team trouwens. Er zijn overigens veel mensen die werkelijk geschokt zijn door dit soort verminkingen.

 4. Henk Hulshof
  Profiel Henk Hulshof schreef op zaterdag 26 mei 2012 om 12:26

  haha, heb me rot gelachen!!! vrolijk

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Fun

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.479 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord