Elja Trum

Maak je spiegelreflex slimmer met de Smart Cube

woensdag 28 augustus 2013, 22:52 door | 6.188x gelezen | 6 reacties

Een doosje dat je spiegelreflexcamera de mogelijkheden geeft van een smartphone; foto's bewerken en direct uploaden naar Facebook bijvoorbeeld. Dat is wat de Smart Cube, een uitvinding van twee Nederlanders, belooft te doen. Klinkt wellicht goed.. totdat je de prachtige bijbehorende video bekijkt.


Vanuit hun garage, waar de pizzadozen zich door het harde werken opgestapeld hebben, vertellen Hans en Mark op knullige wijze over hun geniale uitvinding. Het niet zo handzame formaat van de Smart Cube zal wereldwijde acceptatie wellicht ook wat in de weg staan..

Het is nog niet helemaal duidelijk wie achter de campagne zit. Op de bijbehorende Smart Cube website kun je jezelf aanmelden om op de hoogte te worden gehouden. De domeinnaam zelf is geregistreerd middels een dienstverlening die de eigenaar verbergt.

Androidworld denkt dat het gaat om een campagne voor de Samsung Galaxy NX. Dat zou inderdaad best eens kunnen (in de video wordt ook een Samsung laptop en camera gebruikt). Leuk gedaan is het in elk geval wel. Wat denk jij?


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

6 reacties

 1. Jeroen
  Profiel  Jeroen schreef op woensdag 28 augustus 2013 om 23:44

  Het is Samsung inderdaad. Wel leuk bedacht, maar net iets te overdreven...

 2. leo
  leo schreef op donderdag 29 augustus 2013 om 15:48

  Doosje? Dan lijkt een laptop zelfs nog een beter idee.

 3. ErikvanRosmalen
  Profiel  ErikvanRosmalen schreef op vrijdag 30 augustus 2013 om 08:02

  Leuke parodie op veel Kickstarter-projecten. Kan inderdaad maar zo van Samsung zijn. Maar daarom niet minder leuk vrolijk

 4. Anton Rengers
  Anton Rengers schreef op vrijdag 30 augustus 2013 om 11:31

  Ja, inderdaad een leuke parodie.
  Beetje vreemd dat sommigen dat niet door hebben...

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Fun

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.322 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord