Elja Trum

Medische aandoening voor DLSR gebruikers: DSL-aRm

zaterdag 23 mei 2015, 13:15 door | 5.475x gelezen | 6 reacties

En voordeel van systeemcamera's ten opzicht van spiegelreflexcamera's is natuurlijk dat ze een stuk lichter zijn. Olympus brengt dit duidelijk onder de aandacht met hun nieuwste campagne over de verzonnen medische aandoening DSL-aRm.


Het is wat mij betreft allemaal net wat over te top, maarja, het werkt wel. Ze krijgen er weer aandacht mee op verschillende sites. De video's zijn overigens geschoten met een Olympus OM-D E-M5 Mark II.


Via: Fotovideo.nu


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

6 reacties

 1. ArjanL
  Profiel ArjanL schreef op zaterdag 23 mei 2015 om 13:37

  -

 2. Jack
  Jack schreef op zaterdag 23 mei 2015 om 17:06

  Je moet toch iets doen om je spullen aan de man/vrouw te brengen? vrolijk

 3. geerjanssen
  Profiel  geerjanssen schreef op dinsdag 26 mei 2015 om 11:54

  @Jack, Photofacts wijkt niet af van het gebruikelijke, reclame en geld verdienen, dus verbaas je niet en lees wat je aardig vind.

 4. Jack
  Jack schreef op dinsdag 26 mei 2015 om 12:26

  @ Geer: mijn reactie was richting Olympus, niet richting Photofacts. Ik deel juist de mening dat Photofacts (en anderen natuurlijk ook) mag schrijven wat ze willen (tot op zekere hoogte, maar wat die grenzen zijn is voor iedereen verschillend). Je kunt er inderdaad voor kiezen om dingen niet te lezen. Daarover zijn we het dus roerend eens.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Fun

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.323 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord