Elja Trum

Phillip Bloom schiet video met Barbie camera

zondag 22 december 2013, 22:23 door | 4.298x gelezen | 1 reactie

Kai van DigitalRev is al een paar jaar bezig met zijn 'Cheap Camera Challenge'. Hierbij geeft hij bekende professionele fotografen een goedkope camera en vraagt ze om er goede foto's mee te maken. Dit keer is Phillip Bloom aan de buurt en uiteraard wordt van hem een video verwacht..

Een aardige uitdaging; een video schieten op 320 bij 240 pixels terwijl je gewend bent met camera's te filmen die 4K kwaliteit opnemen. Erg vermakelijk; twee volwassen mannen aan het stuntelen met een Barbie pop.


Behalve veel lol zie je ook hoe Phillip ondanks de apparatuur het toch behoorlijk professioneel aanpakt. Op het gebied van video dan..

Bron: Petapixel


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. gast schreef op dinsdag 24 december 2013 om 11:41

    heel motiverend als je denkt dat je pas kunt fotograferen als je de beste apparatuur hebt.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Fun

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.323 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord