Elja Trum

The Photo Club; Nikon Girl

donderdag 3 december 2009, 22:27 door | 6,430x gelezen | 6 reacties

Joey Lawrence heeft op zijn negentiende als fotograaf al meer bereikt dan de meeste van ons met veertig. Zijn portfolio is dan ook zeker een bezoekje waard. Daar gaat het nu echter even niet om; Joey heeft vooral ook veel lol met zijn fotografie vak. Daaruit is zijn muziekvideo 'Nikon Girl' ontstaan..

Zoals ie het zelf zegt; het klassieke verhaal over een Canon fotograaf die verliefd wordt op een Nikon meisje. Een liefde die nooit zal werken.. Voor deze Gangsta Rap heeft Joey natuurlijk ook een bijbehorende website opgericht; The Photo Club. Prachtig!Bron: Frederik Herregods

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts en auteur van een boek over zwart-wit fotografie. Hij is fulltime actief met Photofacts, Photofacts Academy en Teslafan. Elja's foto's vind je op Instagram, hij is getrouwd met Sara en vader van Mika en Vera.

6 reacties

 1. tonv
  tonv schreef op vrijdag 4 december 2009 om 11:39

  Gezien z'n leeftijd inderdaad een opmerkelijk talent. Z'n werk heeft een heel eigen cachet met een neiging naar het bombastische. Onvervalst Amerikaans maar maar ook doorspekt met humor. Puik werk!

 2. gast schreef op vrijdag 4 december 2009 om 19:21

  heerlijke rap en een indrukwekkende portfolio!!

 3. Lucien
  Profiel Lucien schreef op zaterdag 5 december 2009 om 09:44

  Haha grappige clip. "Im a canon gangsta".
  Me 2! :D

  Nikongirl mag mijn lens ook wel eens komen polishen. knipoog

 4. FlandersPhotography
  Profiel FlandersPhotography schreef op zaterdag 5 december 2009 om 14:45

  Smaak ik natuurlijk persoonlijk, maar ik vind zijn foto`s toch wel echt erg goed! Het is ook leuk om te lezen dat Joey geen specifieke opleiding heeft gevolgd en gewoon het talent heeft om wereldplaten te schieten. Dit doet me denken aan een artikel deze maand in DigiFoto over Patricia Steur, geen foto-opleiding gevolgd, maar puur autodidactisch en op talent.. Klasse!!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Fun

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door

CameraTools

Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.661 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

48.661 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.