Het is druk met de geruchten vanavond. Naast de geruchten over de nieuwe [url=http://www.photofacts.nl/fotografie/rubriek/geruchten/nikon_d40_en_nikon_d55_op_komst.asp]Nikon D40[/url], gaat het ook over een mogelijke Canon 40D (de opvolger van de huidige 30D) die een half jaar eerder zou verschijnen dan verwacht.">
Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Canon 40D wellicht al in februari 2007

donderdag 2 november 2006, 22:56 door | 13.471x gelezen | 0 reacties

Het is druk met de geruchten vanavond. Naast de geruchten over de nieuwe Nikon D40, gaat het ook over een mogelijke Canon 40D (de opvolger van de huidige 30D) die een half jaar eerder zou verschijnen dan verwacht.

De vorige update (februari dit jaar) van de Canon 20D naar de 30D is namelijk niet al te positief ontvangen. De verbeteringen waren minimaal en onder de verwachtingen. Zeker na het verschijnen van de Canon 400D in augustus dit jaar is de 30D een weinig interessante aankoop.

Er was echter geen reden om te verwachten dat Canon af zou wijken van haar vaste schema (elke 18 maanden een nieuwe versie van het bestaande model - binnen dezelfde lijn). Canon is per 1 november echter begonnen met geld-teruggave bij aankoop van een Canon 30D. Meestal wordt deze maatregel ingezet vlak voor het verschijnen van een nieuw model.

Nog reden dus om ook op verschillende fora te speculeren over de Canon 40D.

Overigens was de Canon 350D eind vorig jaar ook in de aanbieding. Haar opvolger verscheen echter ook pas in augustus. Mogelijk is alle ophef dus voor niks.

Canon 30D rebates


Bron: Zoom.nl Weblog

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Geruchten

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.057 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord