Michelle Peeters

De beste natuurfoto's uit de Lage Landen

zondag 30 september 2018, 13:31 door | 3.767x gelezen | 0 reacties

De Groene Camera is dť fotoprijs voor natuurfotografie uit Nederland en BelgiŽ. Vanaf eind september worden de prijswinnende foto's geŽxposeerd in het Museon. Alle reden om de foto's en deze fotoprijs nader onder de loep te nemen.

Museon de groene camera nils poldervaart

Initiatiefnemer van deze fotoprijs is Daan Schoonhoven. Hij zal, samen met enkele winnaars, een presentatie verzorgen over hoe deze schitterende foto's tot stand komen en over wat de makers er allemaal voor over hebben gehad.

Gedurende de presentatie zul je op luchtige wijze allerlei praktische tips ontvangen om zelf betere natuurfoto's te maken. Van een macro-opname van enkele millimeters tot weidse landschappen, van pakkende zwart-wit foto's tot fleurige opnames, van bewogen opnamen tot strakke details.

Het komt allemaal voorbij. Verheug je op een enthousiaste, praktische en inspirerende lezing over natuurfotografie in Nederland.

Na afloop van de presentatie word je in de gelegenheid gesteld de tijdelijke tentoonstelling 'De winnaars van de Groene Camera 2018' in het Museon te bezoeken.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Inspiratie

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.961 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord