Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Lowland Photo Festival 2019

zondag 10 november 2019, 16:32 door | 2.548x gelezen | 0 reacties

Op zaterdag 7 & zondag 8 december 2019 zal de zesde editie van het Lowland Photo Festival plaatsvinden in het Kinepolis Event Center in Antwerpen.

Lowland Photo festival 2019


Het Lowland Photo festival is dé jaarlijkse ontmoetingsplaats voor natuurfotografen en -liefhebbers uit België en Nederland. Na het overdonderende succes van de vorige edities wordt Lowland 2019 opnieuw één groot feest.

Op het programma: fototentoonstellingen, boeiende lezingen van toonaangevende natuurfotografen uit binnen- en buitenland, de grootset natuurfotografiebeurs van de Lage Landen en praktijkgerichte seminars die bulken van de informatie waarmee je als natuurfotograaf zelf aan de slag kan.

Op het programma opnieuw een weekend boordevol lezingen door het kruim van de natuurfotografen uit binnen- en buitenland, exposities én een grote natuur- en fotografiebeurs! Een overzicht van alle merken, winkels en verdelers die vorig jaar aanwezig waren, kan je hier rustig bekijken.

Art Wolfe Luke Massey Jan van der Greef

Foto's: Art Wolfe, Luke Massey en Jan van der Greef

Lezingen


Een dagticket voor de lezingen tijdens het Lowland Photo Festival kost 42 euro voor (nieuwe) leden van Landschap vzw of 47 euro voor niet-leden. Een weekendticket boek je aan het voordeeltarief van 74 euro voor (nieuwe) leden van Landschap vzw of 84 euro voor niet-leden. Boek tijdig jouw zeteltje in de schouwburg. Tickets kun je hier bestellen.

Sprekers


Hugo Willocx (BEL), Paul van Hoof (NLD), Karin De Winter & Jo van Rossem (BEL), Ludo Goossens (BEL), Martin van Lokven (NLD), Frédéric Demeuse (BEL), Filip Staes (BEL), Philippe Moës (BEL), Luke Masey (GBR), Frederico Veronesi (KEN), Roy Mangersnes (NOR), Art Wolfe (USA). Presentatie: Hennie van Heerden.

Boekvoorstellingen van Jan van der Greef (NLD), Michel Lucas (NLD), Michel d'Outremont (BEL) & Marc Costermans (BEL).

Lowland photo contest

Lowland Photo Contest

Fotografiebeurs & exposities


Een bezoek aan de diverse natuurfototentoonstellingen is volledig gratis. Je kuiert langs honderden beelden van onder meer de finalisten van de Lowland Photo Contest 2019.

Voor de toegang tot de Lowland fotografiebeurs- de grootste van de Lage Landen - betaal je 3 euro. Standhouders zijn niet allen de grote fotografie- en optieklerken, maar ook aanbieders van logies, reisorganisaties, uitbaters van fotogafiehutten en leveranciers van statieven, schuiltenten, camouflagenetten, drijfhutten of trailcams.

Verder zijn er seminars over sensorreiniging, interessante materiaaldemo's en inspirerende adviezen in de 'travelcorner' waar natuurfotografen hun reiservaringen delen.

Lowland vrijwilliger partners

Lowland vrijwilligers en partners

Lidmaatschap VZW


Landschap vzw is een natuurvereniging voor België, Nederland en de buurregio's. Als lid geniet je tal van voordelen:

  • Je ontvangt 4 keer per jaar het ledenblad Landschap, dat pakkende beelden van de beste natuurfotografen combineert met bijdragen over bijzondere soorten en unieke natuurgebieden in België en Nederland. Elk nummer bevat 2 tot 4 grote wandelkaarten en suggesties voor onvergetelijke daguitstappen dichtbij huis;

  • Je geniet een speciaal ledentarief voor uitzonderlijke natuurbelevenissen: uitslapen naar dassen, zeehonden, edelherten, wilde zwijnen, oehoes, bevers....

  • Je ontvangt speciale ledenkorting bij tal van partners. Ontdek de voordelen op www.landschapvzw.be/ledenvoordelen.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Inspiratie

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.155 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord