Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Museum Hilversum programma

zondag 24 februari 2019, 13:26 door | 2.794x gelezen | 0 reacties

Het is misschien wel de meest gestelde vraag: waarom geen gouden maar een zilveren camera? Zilver is de kleur van de fotografie, maar belangrijker is misschien wel dat zwijgen goed is voor goud en dat ligt nu juist niet in de aard van een goede nieuwsfotograaf!

Museum hilversum programma 1


Podium MH


Voor de derde maal organiseert Museum Hilversum een Podium MH. Een live avond die dit keer in het teken staat van conflictfotografen. Zij opereren vaak in de brandhaarden van de wereld en op plekken waar het wringt, om ons deze verhalen te vertellen!

Te gast zijn conflictfotografen Mariëlle van Uitert en Bram Janssen, en juryvoorzitter Marc Prüst. Een avond met mooie, indrukwekkende en leerzame verhalen. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Wanneer: 28 februari, 19:30 - 21:45 uur (ontvangst vanaf 19:00 uur)
Prijs: 8,50 euro (inclusief een drankje in de pauze en bezoek expo De Zilveren Camera). Ben je Vriend dan is de toegang gratis, je kunt je via e-mail (communicatie@museumhilversum.nl) aanmelden.

Masterclass Brendan de Clercq


Wil jij de fijne kneepjes op het gebied van lightshaping leren van een ware meester? In MediaLab 'Shape the Light' tilt Brendan jouw skills naar een hoger niveau.

Hij geeft uitleg over de theorie en de voorbereiding, de belichting, het bepalen van sfeer en compositie en de manipulatie van licht met lichtvormers.

Wanneer: 9 maart, 9:30 – 16:00 uur (ontvangst 9:00 uur)
Ticket: 159,00 euro (inclusief lunch & btw) Maximaal 10 deelnemers!
Aanmelden voor Masterclass Shape the Light

Museum hilversum programma 2


70 jaar nieuwsfotografie


Kijk naar een terugblik op alle winnende foto's van de afgelopen 70 jaar. Ben je benieuwd naar de verhalen achter de foto's? Op maandagmorgen 18 maart passeren de meest memorabele momenten de revue en ontdek je ook hoe sterk de nieuwsfotografie is veranderd.

Wanneer: 18 maart, 11:00 - 12:00 uur (ontvangst vanaf 10:30 uur).
Toegang lezing is gratis, bij het bezit van een geldig entreebewijs.
Met Museumkaart & Vriendenkaart gratis

Zilveren Camera Junior


Museum Hilversum is op zoek hobbyfotografen tussen de 10 en 18 jaar. Doe mee met de Zilveren Camera Junior fotowedstrijd, stuur je nieuwsfoto of serie in en maak kans op een trofee en fotocamera. Wat gebeurt er op straat, op school, op je sportclub of binnen je familie? Wat maak je mee?

Kortom, het thema is: Mijn Dagelijks Nieuws! Maak jij de mooiste en meest indrukwekkende foto? Laat jouw nieuws zien in een serie van twee tot vier beelden of in één enkel beeld en vertel jouw verhaal.

Inzenden kan nog tot 11 maart. Wil je meer weten, kijk dan op de website. Bij de tentoonstelling De Zilveren Camera zijn kijkwijzers gemaakt. Klik hier om de kijkwijzer basisonderwijs en kijkwijzer voortgezet onderwijs te downloaden.

Museum hilversum programma 3


Museumvriend


Als je MuseumVriend wordt, steun je het museum en geniet je een jaar lang van exclusieve previews voor events, workshops, lezingen, onbeperkt toegang tot het museum en nog veel meer! Je bent Vriend voor 30 euro per jaar! Via deze link kun je je daarvoor aanmelden.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Inspiratie

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.154 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord