Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Openbare avond VNF Apeldoorn op 27 november

zondag 29 september 2019, 14:07 door | 2.853x gelezen | 0 reacties

Woensdagavond 27 november 2019 organiseert de Vereniging van Natuurfotografen Apeldoorn (VNF-A) een bijzondere avond in Theater Orpheus te Apeldoorn. Het belooft een enerverende avond te worden met een explosie aan natuurfotografie.

Op een 18 meter breed (!) projectiescherm laten (misschien wel de beste) fotografen van ons land (waaronder Jan Vermeer) hun fraaiste natuurbeelden zien. Net zoals tijdens voorgaande edities wordt de bezoeker getrakteerd op haarscherpe beelden die de fotografen in binnen- en buitenland hebben gemaakt.

Openbare avond VNF Apeldoorn

Foto: ©Henri van Vliet

Het thema voor deze avond is 'Dichtbij'. Vaak letterlijk dichtbij maar ook dichtbij het gevoel en dichtbij de natuur. Natuur blijft tenslotte fascineren en verwonderen. De boeiende presentaties in beeld en geluid tijdens deze openbare avond mogen natuur- en fotografieliefhebbers niet missen.

Het wordt een inspirerende avond waarbij zowel de beginnende als gevorderde natuurfotograaf zijn hart kan ophalen. Ook voor mensen die niet fotograferen, maar wel van natuur houden, is deze avond zeker de moeite waard.

Elke foto vertelt een verhaal, soms spreekt het beeld voor zich en behoeft het geen uitleg, terwijl een andere foto pas echt interessant wordt door het verhaal van de fotograaf. Natuurfotografie is tenslotte zoveel meer dan alleen die mooie foto.

Naast de fotolezingen is er een markt met fotobenodigdheden, reizen en boeken. Je kunt de markt voor aanvang en in de pauze bezoeken. Locatie is het Theater Orpheus in Apeldoorn.

Toegangskaarten zijn vanaf nu te bestellen via openbareavond@vnf-apeldoorn.nl. Datum: 27 november 2019, aanvang 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. De avond duurt tot 22:30 uur. Kaarten ŗ 10 euro per persoon (inclusief twee consumpties).

VNF-A


De VNF-A is een zeer actieve natuurfotoclub met zo'n 150 leden. Deze professionele- en hobbyfotografen zijn niet alleen afkomstig uit de regio maar uit het hele land. Iedere maand komen de leden bij elkaar in De Duiker te Ugchelen. Vaak worden zeer bekende gastsprekers uitgenodigd. Met regelmaat worden activiteiten en workshops georganiseerd ter inspiratie.

Meer weten over natuurfotografie?


En als je meer wilt weten over hoe je onder veel (soms moeilijke) omstandigheden toch met mooie natuurfoto's terug kunt komen, dan kun je natuurlijk onze allernieuwste Cursus Natuurfotografie voor beginners volgen op Photofacts Academy.


In deze nieuwste cursus op Photofacts Academy neemt natuurfotograaf Rob Dijkstra jullie mee de natuur in. Door middel van heldere praktijkvoorbeelden ontdek je het geheim om mooie natuurfoto's te maken.

Je kunt deze en andere cursussen twee weken lang volgen met een gratis proeflidmaatschap.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Toon alle artikelen binnen Inspiratie

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.062 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord